emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #1 Soru başlıkta, en son iOS ve macOS sürümünü kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 19 Kasım 2021 #2 Mesajlar için iMessage kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #3 Arsenik dedi: Mesajlar için iMessage kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum çok güzel bir özellik sahiden ama diğer uygulamalardan gelenleri de görme şansımız yok sanırım Oysa çok kullanışlı olurdu bence. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Arsenik dedi: Mesajlar için iMessage kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum çok güzel bir özellik sahiden ama diğer uygulamalardan gelenleri de görme şansımız yok sanırım Oysa çok kullanışlı olurdu bence.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.046 Makaleler 63 Çözümler 171 6 Aralık 2021 #4 Birkaç uygulama mevcut fakat birisi outdate diğerinin sitesinde SSL bile yok. Artı 0 Eksi
KS KS emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Aralık 2021 #5 tristessehivernale dedi: Birkaç uygulama mevcut fakat birisi outdate diğerinin sitesinde SSL bile yok. Genişletmek için tıkla... Bende araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım çok garip cidden. Acaba önünde sistemsel bir engel olabilir mi? Yoksa illaki biri yapardı gibime geliyor. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Birkaç uygulama mevcut fakat birisi outdate diğerinin sitesinde SSL bile yok. Genişletmek için tıkla... Bende araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım çok garip cidden. Acaba önünde sistemsel bir engel olabilir mi? Yoksa illaki biri yapardı gibime geliyor.