Birisini aradığım zaman onun ekranında resmimi nasıl koyarım? Rehberlerden resmimi seçtim düzen falan da yaptım. Ama birinin aradığım zaman aradığım kişide resmim çıkmıyor.
Hocam hemen olan bir şey değil bir müddet beklemeniz gerek. Anında göstermiyor. Mesela benim bir tanıdığım da yapmıştı beni arayıp sordu, yok görmüyorum diye konuşurken birden gelmişti ayarladığı fotoğraf vs.
Hocam pek fazla kullanmıyorum ama az buz biliyorum.Kişilere gir ordan istediğin bir kişinin resmine tıkla zaten ondan sonra ik tane seçenek gelir."Fotoğraf ekle" yazar galiba ona bas galeriden bir fotoğraf seç bitti.
Hocam pek fazla kullanmıyorum ama az buz biliyorum. Kişilere gir oradan istediğin bir kişinin resmine tıkla zaten ondan sonra ik tane seçenek gelir."fotoğraf ekle" yazar galiba ona bas galeriden bir fotoğraf seç bitti.
Hocam ayarı yaptıktan hemen sonra mı denediniz? Örneğin ayarı yaptınız ve bir arkadaşınızı aradınız normalde o kişinin ekranının üst kısmda bir bildirim çıkıyor bu kişi kartını güncelledi kişiler kısmında güncellemek istiyor musun diye. O yapılmamış da olabilir.