Çözüldü IPhone'da arama ekranına resim nasıl konur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LeoV7

Decapat
Daha fazla  
Birisini aradığım zaman onun ekranında resmimi nasıl koyarım? Rehberlerden resmimi seçtim düzen falan da yaptım. Ama birinin aradığım zaman aradığım kişide resmim çıkmıyor.

Çözüm
Biliyorum bu olayı çıkmadı bile otomatik olarak paylaş kısmını her zaman sor yapıp denedim yine olmadı.

Hocam hemen olan bir şey değil bir müddet beklemeniz gerek. Anında göstermiyor. Mesela benim bir tanıdığım da yapmıştı beni arayıp sordu, yok görmüyorum diye konuşurken birden gelmişti ayarladığı fotoğraf vs.
Hocam bu ayarlar ne durumda. Bu ayarları kontrol edin bu yüzden olabilir.

IMG_5577.jpeg

Hocam pek fazla kullanmıyorum ama az buz biliyorum.Kişilere gir ordan istediğin bir kişinin resmine tıkla zaten ondan sonra ik tane seçenek gelir."Fotoğraf ekle" yazar galiba ona bas galeriden bir fotoğraf seç bitti.

Ad ve fotoğraf ekleme açık otomatik olarak paylaş: Yalnızca kişiler.

Hocam pek fazla kullanmıyorum ama az buz biliyorum. Kişilere gir oradan istediğin bir kişinin resmine tıkla zaten ondan sonra ik tane seçenek gelir."fotoğraf ekle" yazar galiba ona bas galeriden bir fotoğraf seç bitti.

Resmi seçtik zaten karşı tarafta görünmüyor.

Ad ve fotoğraf ekleme açık otomatik olarak paylaş: Yalnızca kişiler.

Hocam ayarı yaptıktan hemen sonra mı denediniz? Örneğin ayarı yaptınız ve bir arkadaşınızı aradınız normalde o kişinin ekranının üst kısmda bir bildirim çıkıyor bu kişi kartını güncelledi kişiler kısmında güncellemek istiyor musun diye. O yapılmamış da olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı