C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Önceden Android kullanırken ucak modunu aç kapa yapınca mobil verinin IP'si değişiyordu. Simdi IOS'a geçtim. Dün oluyordu. Bugün 2 kere değişti, bir daha da değişmiyor. Ne yapmam lazım?
Önceden Android kullanırken ucak modunu aç kapa yapınca mobil verinin IP'si değişiyordu. Simdi IOS'a geçtim. Dün oluyordu. Bugün 2 kere değişti, bir daha da değişmiyor. Ne yapmam lazım?
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 Değiştirme sebebiniz nedir ? Gizlilik ise ayarlardan ip takibini sınırla diyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sparity Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 882 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Her zaman değişmez. Servis sağlayıcıya bağlı bir durum. Zaten local ip alıyorsunuz, değişip değişmemesi bir şey ifade etmeyecek. Artı 0 Eksi
Her zaman değişmez. Servis sağlayıcıya bağlı bir durum. Zaten local ip alıyorsunuz, değişip değişmemesi bir şey ifade etmeyecek.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 414 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 Sunucunun size yeni IP verip vermemesine kalmis yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 Conta dedi: Değiştirme sebebiniz nedir? Gizlilik ise ayarlardan IP takibini sınırla diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucuya oy atıyorum her IP 1 kez atabiliyor oy attıkca ödül veriyor onun için. Artı 0 Eksi
Conta dedi: Değiştirme sebebiniz nedir? Gizlilik ise ayarlardan IP takibini sınırla diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucuya oy atıyorum her IP 1 kez atabiliyor oy attıkca ödül veriyor onun için.