Her zaman %100'e kadar ediyor musun %80'den sonra kaçta çektiğin fark ediyor mu?
Her zaman %100'e kadar ediyor musun %80'den sonra kaçta çektiğin fark ediyor mu?
Tamamdır hocam teşekkürler herkeseGenel olarak %100, acelem vs. Olursa 80-100 arasındada çektiğim oluyor.
Hocam bi sorum daha olucakGenel olarak %100, acelem vs. Olursa 80-100 arasındada çektiğim oluyor.
Hocam bir sorum daha olacak
Ben gün içinde bayağı telefonla meşgul biriyim gün içerisinde 1'den fazla takmak zararlı olur mu yine aynı şeki %20-%80, 100 arası
Selam telefonumu yeni aldım ve bataryasının performansının %100 de uzun süre kalmasını istiyorum. Okuduğum çoğu yazıda %20'ye düşünce tak %80 de çıkar diyorlar tamam bunu anladım bir de %80'nin üstüne çıkınca çekmeyin diyorlar pil kendini optimize ediyormuş. Her zaman %80 de yakalayamıyorum bazen %81 oluyor yine de çekmeli miyim bu kurala göre? (iPhone 11)
%20nin altına düşürmeyeceğim EsatKa nın dediği gibi 80 den önce de çekmeyeceğim sanırım yok 84 de çekmişim yok 92 de çekmişim farketmiyor @EsatKaTecrübeyle sabit. İphone 12 mini cihazımı %20 ve %80 arasında sarj ettim. Alalı 20 ay oldu ve batarya sağlığım %96 şuan.
Hocam biraz rahatsız ediyorum ama dediğiniz şeyleri uyguluyorum %20-100 acelem olursa 85 90 da çektiğim oluyor bugün elektrikler kesildi ve pil 98 deydi bende tekrar takmak zararlı olur diye takmadım bir şey olur mu %100 e yakın değerlerde çekmek vb. Her şey için teşekkürler bu aradaGenel olarak %100, acelem vs. Olursa 80-100 arasındada çektiğim oluyor.
%20'nin altına düşürmeyeceğim EsatKanın dediği gibi 80'den önce de çekmeyeceğim sanırım yok 84 de çekmişim yok 92 de çekmişim fark etmiyor @EsatKa
Hocam biraz rahatsız ediyorum ama dediğiniz şeyleri uyguluyorum %20-100 acelem olursa 85 90 da çektiğim oluyor bugün elektrikler kesildi ve pil 98 deydi bende tekrar takmak zararlı olur diye takmadım bir şey olur mu %100'e yakın değerlerde çekmek vb. Her şey için teşekkürler bu arada
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.