Çözüldü iPhone'da uyku modu neden yok?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesbull

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iPhone ekranı kapalıyken bile kendi kendine şarj yiyor, sabah 9, akşam 5 arası neredeyse hiç telefonla uğraşmamama rağmen %30 kadar şarjım gidiyor, ve bu durum hücresel+Wi-Fi+ Bluetooth+ ekran kapalıyken oluyor, Windows laptoplar ve MacBook'lar belli bir süre sonra cihazda hiçbir şey yapmazsak cihazı uyku moduna alıyor, bu sayede şarjımız hiç azalmamış oluyor, böyle bir özellik neden Android veya iOS telefonlarda yok, cihaz kendisini uyku moduna alsa, arama, SMS gibi bir şey algıladığında otomatik uykudan çıkarsa, çok hoş olurdu, Android cihazlarda Ultra batarya tasarrufu modu var fakat o bile ekran kapalıyken şarj yiyor, keşke telefonlarda uyku modu olsaymış, ya da va rda ben mi bilmiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konunun uzmanı değilim sadece mantık yürütecek olursak, uyku modu olsaydı muhtemelen acil durum teşkil eden (arama, mesaj veya doğal afet vb. bildirimleri gibi) hizmetleri kullanamayacağımız için bu uyku modu özelliğin uygun olamayacağını düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar, iPhone ekranı kapalıyken bile kendi kendine şarj yiyor, sabah 9, akşam 5 arası neredeyse hiç telefonla uğraşmamama rağmen %30 kadar şarjım gidiyor, ve bu durum hücresel+Wi-Fi+ Bluetooth+ ekran kapalıyken oluyor, Windows laptoplar ve MacBook'lar belli bir süre sonra cihazda hiçbir şey yapmazsak cihazı uyku moduna alıyor, bu sayede şarjımız hiç azalmamış oluyor, böyle bir özellik neden Android veya iOS telefonlarda yok, cihaz kendisini uyku moduna alsa, arama, SMS gibi bir şey algıladığında otomatik uykudan çıkarsa, çok hoş olurdu, Android cihazlarda Ultra batarya tasarrufu modu var fakat o bile ekran kapalıyken şarj yiyor, keşke telefonlarda uyku modu olsaymış, ya da varda ben mi bilmiyorum?
Hocam uçak modu veya bu işe yarayabilir:

Dosya Ekleri

• IMG_0270.png
    IMG_0270.png
    827,3 KB · Görüntüleme: 67
Konunun uzmanı değilim sadece mantık yürütecek olursak, uyku modu olsaydı muhtemelen acil durum teşkil eden (arama, mesaj veya doğal afet vb. bildirimleri gibi) hizmetleri kullanamayacağımız için bu uyku modu özelliğin uygun olamayacağını düşünüyorum.

Çözüm
Cevabınız çok faydalı oldu, teşekkür ederim. :kalp:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı