Merhaba, iOS işletim sistemi olan bir telefonum var fakat interneti bilgisayara atamıyorum. Telefondaki interneti USB ile bilgisayara bağlayabileceğim bir uygulama var mı? iPhone için.
Kişisel Erişim Noktası ayarlama
- Ayarlar > Hücresel > Kişisel Erişim Noktası veya Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin.
- Diğerleri Katılabilsin'in yanındaki sürgüye dokunun.
Kablo ile bilgisayarınza bağladıktan sonra aşağıdakileri yaparsanız bağlanması gerekli. Bağlanmıyor mu?
iPhone veya iPad'inizde bir Kişisel Erişim Noktası ayarlama - Apple Destek (TR)
Kişisel Erişim Noktası, bir Wi-Fi ağına erişiminiz yokken iPhone veya iPad (Wi-Fi + Cellular) aygıtınızın hücresel veri bağlantısını paylaşmanıza olanak sağlar.support.apple.com
Hocam maalesef yeterli olmayabiliyor.Kablo ile bilgisayarınza bağladıktan sonra aşağıdakileri yaparsanız bağlanması gerekli. Bağlanmıyor mu?
iPhone veya iPad'inizde bir Kişisel Erişim Noktası ayarlama - Apple Destek (TR)
Kişisel Erişim Noktası, bir Wi-Fi ağına erişiminiz yokken iPhone veya iPad (Wi-Fi + Cellular) aygıtınızın hücresel veri bağlantısını paylaşmanıza olanak sağlar.support.apple.com
İTunes indirip deneyin. Bende işe yaradı.Merhaba, iOS işletim sistemi olan bir telefonum var fakat interneti bilgisayara atamıyorum. Telefondaki interneti USB ile bilgisayara bağlayabileceğim bir uygulama var mı? iPhone için.
iTunes indirip deneyin. Bende işe yaradı.
Güzel soru, ne yazık ki bilmiyorum.Peki internete nasıl bağlanacağım?Kablosuz bağlanmam için sürücüleri indirmem lazım.
Merhaba, iOS işletim sistemi olan bir telefonum var fakat interneti bilgisayara atamıyorum. Telefondaki interneti USB ile bilgisayara bağlayabileceğim bir uygulama var mı? iPhone için.
Peki internete nasıl bağlanacağım?Kablosuz bağlanmam için sürücüleri indirmem lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.