IPhone'daki WhatsApp'a Android üzerinden girilirse mesajlar gider mi?

arasbagis

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabah WhatsApp'ımı aktif olarak kullandığım iPhone cihazım kırıldı. İşten dolayı hemen WhatsApp'a erişmem gerektiği için yedek Android telefonuma SIM kartımı takıp giriş yapmak zorunda kaldım. Yedekleri yükleme sorusuna hayır dedim. Yeni telefondan giriş yaptığım için iPhone cihazımdaki WhatsApp mesajlarım silinir mi? iPhone telefonumu yaptırıp tekrardan WhatsApp'a erişebilir miyim? Çok zor durumdayım mesajlarım çok önemli. Yardıma ihtiyacım var. Model iph 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu sabah WhatsApp'ımı aktif olarak kullandığım iPhone cihazım kırıldı. İşten dolayı hemen WhatsApp'a erişmem gerektiği için yedek Android telefonuma SIM kartımı takıp giriş yapmak zorunda kaldım. Yedekleri yükleme sorusuna hayır dedim. Yeni telefondan giriş yaptığım için iPhone cihazımdaki WhatsApp mesajlarım silinir mi? iPhone telefonumu yaptırıp tekrardan WhatsApp'a erişebilir miyim? Çok zor durumdayım mesajlarım çok önemli. Yardıma ihtiyacım var. Model iph 11.
Silinir. En uyuz olduğum şey bu zaten. O yüzden sohbet yedeğini bilgisayarına kaydet veya iTunes ile kaydet. 2 kere silindi bende. Whatsappın öyle bir beyinsizliği var.

iPhone cihazınız işlem sırasında sıfırlamazlarsa eğer WhatsApp ve diğer bilgileriniz silinmez. Ekran kırık olduğu için sadece ekran için tamirat yapılır. Telefonuz da bulunan veriler ve WhatsApp konuşmalarınız silinmez. Vereceğiniz servise de telefonumun sıfırlanmasını istemiyorum diye belirtmekte fayda var. Siz telefonumun sıfırlanmasını istemiyorum derseniz onlar sadece kırık olan ekranınızın tamiratını yapar.

Silinir. En uyuz olduğum şey bu zaten. O yüzden sohbet yedeğini bilgisayarına kaydet veya iTunes ile kaydet. 2 kere silindi bende. WhatsApp'ın öyle bir beyinsizliği var.

Nasıl silinebilir? Telefonun ekranı kırık sadece? Ekran değişimi görecek o kadar. Veriler silinmez.

Nasıl silinebilir? Telefonun ekranı kırık sadece? Ekran değişimi görecek o kadar. Veriler silinmez.
Ben ondan bahsetmiyorum ki. Ekran değişimi olacak cihazda veri falan silinmez zaten. iPhone u bir süre kullanmayıp Androidde Whatsapp kullanacak arkadaş öyle anladım. Androidde de benim 2 kere silinmişti yedekleyip dikkat etmeme rağmen. O yüzden dikkatli olsun dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı