Çözüldü iPhone'dan bilgisayara fotoğraf ve videolar nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Amacım telefon yedeklemek değil bilgisayarıma bütün video ve resimleri indirmek istiyorum eskiden bununla ilgili bir program vardı şu an bulamadım.

Bildiğiniz ücretsiz çalışan sağlam bir uygulama var mı?

Önce ITunes'i kur. Ardından 3uTools programını kur. Kabloyu tak 3uTools programını aç oradan alıp atabilirsin.

iTunes kurulu cihaz bağlı kablo ile Verileri görebiliyorum.

3uTools uygulamasını telefona mı kuracağım?

iTunes kurulu cihaz bağlı kablo ile Verileri görebiliyorum.

3uTools uygulamasını telefona mı kuracağım?

Hayır bilgisayara kuracaksın 3UTools'u kurduktan sonra kabloyu tak aç programı ITunes'i kapat gitsin 3uTools programından telefonun fotoğraflar bölümüne gel hepsini seç al.

Hayır bilgisayara kuracaksın 3UTools'u kurduktan sonra kabloyu tak aç programı ITunes'i kapat gitsin 3uTools programından telefonun fotoğraflar bölümüne gel hepsini seç al.

Tama hocam uygulamayı buldum yükleyip deniyorum

Tama hocam uygulamayı buldum yükleyip deniyorum

Yükle kabloyu tak sonra programı aç oradan fotoğraflar sekmesine gel hepsini seç yukarıda seçenekler var import export diye hem telefona atabilirsin hem masaüstüne alabilirsin. Bu programla her şeyi yapabilirsin.

Yükle kabloyu tak sonra programı aç oradan fotoğraflar sekmesine gel hepsini seç yukarıda seçenekler var import export diye hem telefona atabilirsin hem masaüstüne alabilirsin. Bu programla her şeyi yapabilirsin.

Tamam hocam verileri kopyalıyorum program işe yarıyor bende böyle birşey arıyordum.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı