Çözüldü iPhone'dan iCloud kaldırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, bayağıdır üstünde durduğum bir konu. Bir telefona merak saldım. iOS ekran kilidinde ama iCloud'unu bilmiyorum. iCloud'u falan silebilir miyim? Telefon açık ama unuttum.

Çözüm
Telefonu sıfırlarsanız kurulumda yine o iCloud hesabını sorar. Eski iPhone cihazlarda yasa dışı yollardan kısmen kaldırılabiliyor ama o zaman da belirli özellikler çalışmıyor. Faturası yoksa ve hesabı kurtaramıyorsanız bir seçeneğiniz yok.

iPhone’unuzun parolasını biliyorsanız bununla iCloud hesabınızın şifresini sıfırlayabilirsiniz.

Telefonu sıfırlarsanız kurulumda yine o iCloud hesabını sorar. Eski iPhone cihazlarda yasa dışı yollardan kısmen kaldırılabiliyor ama o zaman da belirli özellikler çalışmıyor. Faturası yoksa ve hesabı kurtaramıyorsanız bir seçeneğiniz yok.

iPhone’unuzun parolasını biliyorsanız bununla iCloud hesabınızın şifresini sıfırlayabilirsiniz.

Çözüm
Ama emin değilim. Yanlış bir şey yapmak istemıyorum. Geri dönüşü olmayacak. Format atarsam iCloud ister diye korkuyorum.
Teşekkürler, bypass atacağım sanırım.

Checkm8.info kullanmazsanız telefon şebekesi ve iCloud özellikleri çalışmayacaktır. Checkm8.info ile de cihaz güncellemeleri çalışmıyor. Faturası yoksa ve parolanızla sıfırlayamıyorsanız bu şekilde bırakmanız en iyisi.

SIM kartınızı kullanabilirsiniz. $29,99 ile $69,99 arası bir fiyatı var. iPhone 5s, 6, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ve X destekliyor. iOS 12.0 ve iOS 14.8.1 arasındaki sürümlerle uyumlu. Gerçekten değmez.

SIM kartınızı kullanabilirsiniz. $29, 99 ile $69, 99 arası bir fiyatı var. iPhone 5s, 6, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ve X destekliyor. iOS 12.0 ve iOS 14.8.1 arasındaki sürümlerle uyumlu. Gerçekten değmez.

Redmi 9T telefonum var. Sosyal medya ve kamerası için kullanacağım. Ne yapmalıyım sence?
Redmi 9T SIM’de kalır, iPhone’u kamera ve sosyal medya için kullanırım o zaman bypass atsam değer mi ama SIM kartsız bir kere atınca tekrar gitmeyenden?

Cihazın faturasına erişemiyorsanız ve parolayla da sıfırlayamıyorsanız bu hâliyle satmayı deneyip farklı bir cihaza geçmeniz daha iyi olur. Checkm8.info’nun ücretsiz sürümü de var ama cihazı yeniden başlatırsanız işlemleri tekrarlamanız gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı