iPhone'dan iPhone'a aktarım nasıl yapılır?

Sevgiz2

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 1 adet yurt dışı iPhone 15 Pro Max var. Arkadaşım bana verecek. Telefon şu an kapalı, 1 sene sonra tamamen Türkiye'ye açılacak. Şu an sadece onun SIM kartı takılıyken çalışıyor. Benim kullandığım telefon iPhone X. iPhone X'ten iPhone 15 Pro Max'e veri aktarımı yapabilir miyim? Arama, mesaj vs. kullanmak istiyorum.

15 Pro Max'i sıfırladığınızda kurulum ekranı aşamasındayken iPhone X'i yanına getirdiğinizde zaten direkt tüm verilerinizi 15 Pro Max'e aktarabilirsiniz. Bunda sorun yok, eğer kendi hattınızı arkadaşınızın üzerine yaparsanız 1 sene boyunca sorunsuz şekilde aramaları da kullanabilirsiniz. Dediğim gibi hat sahibi arkadaşınız olacak.

Arkadaşlar, 1 adet yurt dışı iPhone 15 Pro Max var. Arkadaşım bana verecek. Telefon şu an kapalı, 1 sene sonra tamamen Türkiye'ye açılacak. Şu an sadece onun SIM kartı takılıyken çalışıyor. Benim kullandığım telefon iPhone X. iPhone X'ten iPhone 15 Pro Max'e veri aktarımı yapabilir miyim? Arama, mesaj vs. kullanmak istiyorum.

SIM kart kısmını bilmem ama aktarım kısmı için Apple'ın basit bir çözümü var arkadaşınız telefonu sıfırlayacak ise (ki aktarım için gerekli)kurulumda seçenek veriyor. İki IPhone'da bu özeliği destekliyor olmalı(ki bbu durmuda destekliyor)

15 Pro Max'i sıfırladığınızda kurulum ekranı aşamasındayken iPhone X'i yanına getirdiğinizde zaten direkt tüm verilerinizi 15 Pro Max'e aktarabilirsiniz. Bunda sorun yok, eğer kendi hattınızı arkadaşınızın üzerine yaparsanız 1 sene boyunca sorunsuz şekilde aramaları da kullanabilirsiniz. Dediğim gibi hat sahibi arkadaşınız olacak.

Verimlerimi aktarırım da arama, mesaj yonlendırme yapabilir miyim? Zaten sosyal medya vb. kullanabılırım. İnternetimi paylasırım orası basitte.

SIM kart kısmını bilmem ama aktarım kısmı için Apple'ın basit bir çözümü var arkadaşınız telefonu sıfırlayacak ise (ki aktarım için gerekli)kurulumda seçenek veriyor. İki IPhone'da bu özeliği destekliyor olmalı(ki bbu durmuda destekliyor)

Ben yanlış yazdım herhalde bilgilerimi aktarmak istemıyorum da arama mesaj yonlendırme istiyorum. Cebimde dursun iPhone X ama arayacağım zaman mesaj geleceği zaman 15 Pro Max'ten yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yanlış yazdım herhalde bilgilerimi aktarmak istemıyorumda arama mesaj yonlendırme istiyorum cebimde dursun iPhone X ama arayacağım zaman mesaj gelcegi zaman 15 Pro maxten yapmak istiyorum.

Tamamamen netleştirmek için soruyorum siz iPhone X ten iPhone 15'e arama mesaj yönlendirmek mi istiyorsunuz yoksa başka bir şey mi?

Tamamamen netleştirmek için soruyorum siz iPhone X ten iPhone 15'e arama mesaj yönlendirmek mi istiyorsunuz yoksa başka bir şey mi?

Arama mesaj falan yönlendirmek istiyorum. Verilerimi değil yani iCloud aktarımı bılıyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verimlerimi aktarırım da arama, mesaj yonlendırme yapabilir miyim? Zaten sosyal medya vb. kullanabılırım. İnternetimi paylasırım orası basitte.

Elbette yapabilirsiniz. İnternet de paylaşırsınız ancak gerek yok. Bunları normalde kayıtsız cihazlar 8 ay süresi dolduğunda yapılan şeyler. Bakın zaten hattınızı arkadaşınızın üstüne yaparsanız bunlara hiç gerek kalmayacak. Telefonu TR cihazı gibi sorunsuz kullanabileceksiniz. Kayıt ettiren arkadaşınız sadece 1 SIM yuvasını kaydettiyse diğer SIM tarafını 4 ay yurt dışı şekilde de kullanabilirsiniz.
Bir de mesaj yazarken yazım kurallarına dikkat edelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı