Samsung'da Apple'dan daha çok özellik olduğuna emin olabilirsiniz. Ama arayüze alışmak biraz zaman alıyor. Ben Redmi cihazdan geçince ilk iki hafta kullanamamıştım. Sonra dan alışıyorsun tabi ki.
Ekosistem yoksa apple çok mantıksız. Düşünmeden S24 alabilirsiniz. Aradaki farkı göreceksiniz. 120Hz Dynamic Amoled ekranı , Exynos 2400 gibi verimli ve performanslı işlemcisi , amiral gemisi mükemmel kamerası vs. S24 çok mantıklı.
Ekosistem yoksa Apple çok mantıksız. Düşünmeden S24 alabilirsiniz. Aradaki farkı göreceksiniz. 120Hz dynamic AMOLED ekranı, Exynos 2400 gibi verimli ve performanslı işlemcisi, amiral gemisi mükemmel kamerası vs. S24 çok mantıklı.
Kesinlikle baya iyileşmiş. Sahibi değilim fakat deneyimleme şansı buldum. Yaklaşık 1 saat PUBG oynadım ve ısınması çok normaldi. Hatta bi ara sordum Amerika'dan mı aldınız diye. 8 gen 3 zannettim içindekini. Ben beğendim yani.
Telefonda günlük işler yapıyorum. 13 mini bile bana yetiyor, fakat pil sağ olsun aman vermiyor.
Sosyal medyayı ara sıra kullanırım. Önemli günlerde falan fotoğraf, video çekip paylaşırım. Yani 7/24 işim yok sosyal medyayla
O zaman çok problem yaşamazsınız. Ben Iphone 6'dan S20 FE'ye geçtim. 1 sene oldu ve hala sosyal medya konusunda illallah dedirtiyor telefon. Sadece bu konuda pişmanlığım var. Ama aktif kullanan birisiyim.
Android'in en kaliteli arayüzü bana göre tartışmasız OneUI'dır. Düşüş yaşamazsınız, üstüne paranız cebinizde kalır ve daha iyi bir cihaza geçmiş olursunuz. Mümkünse S24+ 256GB alın. Bütçe yetmiyorsa 128GB'da fazlasıyla işinizi görecektir.