iPhone'dan Samsung'a geçilir mi?

Apple ekosistemi yapacaktım. Fakat fahiş fiyatlarla olmuyor. İş böyle olunca IPhone'un bir manası yok.
Ekosistem yoksa apple çok mantıksız. Düşünmeden S24 alabilirsiniz. Aradaki farkı göreceksiniz. 120Hz Dynamic Amoled ekranı , Exynos 2400 gibi verimli ve performanslı işlemcisi , amiral gemisi mükemmel kamerası vs. S24 çok mantıklı.

Herhangi başka bir Apple ekosistem ürünün var mı?

Hayır, sadece iPhone var.

Ekosistem yoksa Apple çok mantıksız. Düşünmeden S24 alabilirsiniz. Aradaki farkı göreceksiniz. 120Hz dynamic AMOLED ekranı, Exynos 2400 gibi verimli ve performanslı işlemcisi, amiral gemisi mükemmel kamerası vs. S24 çok mantıklı.

Konuda belirtmeyi unutmuşum. Exynos 2400 söylediğin gibi iyi mi? Düzeltmişler mi bir şeyleri?

Hayır, sadece iPhone var.

Konuda belirtmeyi unutmuşum. Exynos 2400 söylediğin gibi iyi mi? Düzeltmişler mi bir şeyleri?
Kesinlikle baya iyileşmiş. Sahibi değilim fakat deneyimleme şansı buldum. Yaklaşık 1 saat PUBG oynadım ve ısınması çok normaldi. Hatta bi ara sordum Amerika'dan mı aldınız diye. 8 gen 3 zannettim içindekini. Ben beğendim yani.

Telefonda günlük işler yapıyorum. 13 mini bile bana yetiyor, fakat pil sağ olsun aman vermiyor.
Sosyal medyayı ara sıra kullanırım. Önemli günlerde falan fotoğraf, video çekip paylaşırım. Yani 7/24 işim yok sosyal medyayla
O zaman çok problem yaşamazsınız. Ben Iphone 6'dan S20 FE'ye geçtim. 1 sene oldu ve hala sosyal medya konusunda illallah dedirtiyor telefon. Sadece bu konuda pişmanlığım var. Ama aktif kullanan birisiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı