IPhone'de kronik sıkıntı yaşadınız mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar bazen şikayet var sitesinde falan insanların yaşadığı mağduriyetleri okuyorum da gerçekten çoğu insan benzer şeylerden sıkıntı çekmiş.
1-Ahizeden ses çok az gelmesi.
2-Pil sağlının olması gerekenden çok hızlı düşmesi.
3-Kamera çalışmaması.
4-Yeni aldığınız zaman telefonu gece bıraktığınızda şarjın durduğu yerde çok gitmesi.
Gibi gibi.
Yaşayan arkadaşlar var mı? Eğer yaşadıysa model ile birlikte durumlarını anlatabilirler mi?
Ben sohbet havasında açtım konuyu. İsteyen olursa yardım herhangi bir şekilde etmeye çalışırım.

Bu belirttiğin maddelerden yalnızca 2 tanesini uzun zaman kullanım sonucunda yaşadım. 5-5.5 sene boyunca iPhone 6 kullandım ve artık son zamanlarına doğru Ahizeden gerçek anlamda çok az ses geliyordu. Batarya konusuna girmiyorum bile.

Hocam SE 2020 kullanıyorum sadece boştayken fazla pil kullanımı vardı o da güncelleme ile düzeldi ilk aldığımda (Haziran 2020) boştayken %7-%8 gibi bir pil kullanımı vardı bu değerler son güncellemeler ile %2-%3'e kadar düştü.

Bu belirttiğin maddelerden yalnızca 2 tanesini uzun zaman kullanım sonucunda yaşadım. 5-5.5 sene boyunca iPhone 6 kullandım ve artık son zamanlarına doğru Ahizeden gerçek anlamda çok az ses geliyordu. Batarya konusuna girmiyorum bile.

iPhone 6ların zaten o ahizesi sorunlu gerçekten ya.
Yani gerçekten bende 6S Plus kullandım bir dönem onda da aynı sorun vardı.
Hocam SE 2020 kullanıyorum sadece boştayken fazla pil kullanımı vardı o da güncelleme ile düzeldi ilk aldığımda (Haziran 2020) boştayken %7-%8 gibi bir pil kullanımı vardı bu değerler son güncellemeler ile %2-%3'e kadar düştü.

Sevindim hocam, inşallah daha iyisi olur.

iPhone 6ların zaten o ahizesi sorunlu gerçekten ya.
Yani gerçekten bende 6S Plus kullandım bir dönem onda da aynı sorun vardı.
Düzgün ve temiz kullanıldığı zaman bir iPhone modeli sizi çok uzun süre idare edebilir. Lakin bazen az bir ihtimalde olsa yukarıda belirttiğiniz kronik sorunları telefonun daha ilk zamanlarında yaşasanız bile Apple garanti işinde size oldukça yardımcı olacaktır.

1. sorunu 2015'te aldığım iPhone 5S cihazımda yaşamıştım ve artık gına gelmişti, kimle konuşsam duyamıyordum eğer kulaklık takmazsam.
2. sorunu 7 ay önce aldığım iPhone SE 2020 cihazımda yaşadım, 7 ayda %94'e düştü, yoğun kullanım söz konusu değil ve oyun bile oynamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı