Normal kamera camı vakumlu odada takılır korumayı da telefoncular olabildiğince toz olmadan takar en küçük toz çok büyük sorun demektir hocam.
Darı nokta koyduğum yer çıkıntılı galiba sizde değil mi?
Kullanıma engel olmuyorsa milimetrik kaymaya oturmamaya v.s çok takılmayın. Ben İphone 11 için kılıf bile kullanmıyordum geçenlere kadar.Ama halen daha sıkıntı yok yani kameraya yansımıyor bir şey.
Evet çıkıntılı. Böyle basit detaylara çok takılmıyorum. Senin cihazında benim cihazda gayet güzel. Tadını çıkarmanı tavsiye ederim.
Aynen reis de mesela bir şeye daha taktım ışık altına tutunca kamera içinde 3 4 tane minik toz kalmış hatta dün taktırdığımda da fark ettim toz olduğunu gittim çıkarttı temizledi tekrar taktı fakat hala daha gözüküyor.
Lens koruyucuyu takdırdığın yere götür. Tozu temizlet ve kameraya dikkatli bak. Toz lensin içine girmişse servise götürmen lazım.
Hocam kamerada bir sıkıntı yapmıyor ama ilerleyen zamanlarda yapma şansı var mı?
Fotoğraf ya da video kalitesini etkilemiyorsa sorun değil ama kaliteyi etkilerse o zaman sıkıntı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.