IPhone'lara zam gelecek mi?

€mre

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar duyduğunuz gibi 9 Eylül'de zam gelecek diyorlar. Ben de iPhone 16 için kendimi zorlayacaktım 65 bin TL olur diye düşündüm şimdi bakıyorum adamlar iPhone 15'e 65 bin TL olacak diyor. Bunlar büyük paralar bir telefon için bence sizce zam gelir mi? Ya da kararımı değiştirip Samsung mu almalıyım?

Arkadaşlar duyduğunuz gibi 9 Eylül'de zam gelecek diyorlar. Ben de iPhone 16 için kendimi zorlayacaktım 65 bin TL olur diye düşündüm şimdi bakıyorum adamlar iPhone 15'e 65 bin TL olacak diyor. Bunlar büyük paralar bir telefon için bence sizce zam gelir mi? Ya da kararımı değiştirip Samsung mu almalıyım?

iPhone 16 için Türkiye'de hala fiyatlandırma yapılmadı.

Büyük ihtimal gelecek ya samsunga dönün ya da şu an alın Apple.

Geldi diye gördüm ama. 1 tb 16 pro max modeli 118 bin civarı olmuş. Bu devirde bu paralar çok büyük gerçekten. Umarım bir an önce durulur.

iPhone 16 serisinin Türkiye'de 80-90bin TL'den başlayacağını düşünüyorum. Düz modele bu kadar para vermektense şimdi S24 Ultra gibi mükemmel bir telefon almak çok daha mantıklı bana göre.

Hocam 24 Ultra alt tarafı Androidmiş (Bu ülkenin insanı için) ama konu elma olunca başka oluyor bu ülkeye göre.

Maalesef. Bazı insanlar hala yüksek yenileme hızı olmayan, kullanıcısına hiçbir özgürlük sunmayan iPhone modellerine kucak dolusu para vermeye devam edecek. Hani aldıkları IPhone'nin hakkını verseler üzülmeyeceğim, gidip S24 Ultra ya da iPhone 15 Pro Max alıp Instagram'da Reels izleyip WhatsApp'tan sohbet ediyorlar. Eee bunları Samsung A34'te kasmadan donmadan yapar? İnsnalar maalesef neye ihtiyaç duyduklarını bilmiyorlar. Sırf gösterişten dolayı en üst model en pahalı telefonu alanlar var.

Maalesef. Bazı insanlar hala yüksek yenileme hızı olmayan, kullanıcısına hiçbir özgürlük sunmayan iPhone modellerine kucak dolusu para vermeye devam edecek. Hani aldıkları IPhone'nin hakkını verseler üzülmeyeceğim, gidip S24 Ultra ya da iPhone 15 Pro Max alıp Instagram'da Reels izleyip WhatsApp'tan sohbet ediyorlar. Eee bunları Samsung A34'te kasmadan donmadan yapar? İnsnalar maalesef neye ihtiyaç duyduklarını bilmiyorlar. Sırf gösterişten dolayı en üst model en pahalı telefonu alanlar var.

Hiç sormayın hocam, şehir demenin hakaret olduğu yerdeyim, oradaki insanların yarısında bu elma var. Tek yaptıkları Instagram'a girmek ve ellerinde tutmak bu elmayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı