IPhone'ların forumda genel olarak gömülmesi

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
Gıderek artan bi' Samsung fanboluğu başladığı görüşündeyim, her cihaz önerisinde S23-S24 gormek komıgıme gıdıyor artık. Hani bunları ovmek ıcın ıphone gomulmese sıkıntı degıl, normaldır.

Kullandıgım bır cıhaz oldugu ıcın orneklendırmek gerekırse iPhone 13 dırekt S23 pek gelıstırme almaması sebebıyle de S24 alternatıfı ancak tarihi geçmiş, almanın sacmalık oldugu seklınde ınanılmaz bır elestırı yığını var. Ikı tarafı deneyımleyıp yorum yapan var mı? Neredeyse hayır:D babama yakın zamanda S23 aldırdım F/P gordugum ıcın ve hanı kamera anlamında kıyaslanması bıle komık, ozellıkle vıdeo performansında fark barızlesıyor. Tabii bunun yanında s serisinin ekranı da duz IPhone'lara kıyasla harıka kalıyor vb durumlar. Insanlara yardımcı olmanın otesınde bır iPhone haterlığı ve s serisi fanboyluğu oldugu gorusundeyım. Fazla mı abartıya kacıp yanlış yorumluyorum?

Ha beni iPhone fanboyu ilan edecekler için IPhone'u harıka bulan bırı degılım, tam tersine gereksiz ovuldugu... Pardon, Technopat forumda bu gecerlı değildi:) toplumda fazla abartıldıgı gorusunde olan bırıyım dıyelım:)

Son düzenleme:
Bunun sebebi IPhone'nin çok daha pahalı olup s serisinden çoğu özellikte geri kalması ya da aynı olması ayrıca Apple her sene aynı telefonu işlemcisini biraz güçlendirip kameranın yerini 1 santim oynatıp satması yüzünden de böyle.

Bunun sebebi IPhone'nin çok daha pahalı olup s serisinden çoğu özellikte geri kalması ya da aynı olması ayrıca Apple her sene aynı telefonu işlemcisini biraz güçlendirip kameranın yerini 1 santim oynatıp satması yüzünden de böyle.
Adamlar işini biliyor desene 😁

Ya Samsung yaptı S23 S24 arasında ne fark var.

s24 ultra 60 ıphone 15 70k. Fıyat farkı mı kaldı eskısı gıbı? S10'dan sonra s23 gıbı ıyı bır cıhaz gelmesı yıllar surdu ve uzerıne pek gelsıtırme sunmadan s24 cıktı. Polıtıka olarak ne farkı kaldı?

Kullandıgım bır cıhaz oldugu ıcın orneklendırmek gerekırse iPhone 13 dırekt S23 pek gelıstırme almaması sebebıyle de S24 alternatıfı ancak tarihi geçmiş, almanın sacmalık oldugu seklınde ınanılmaz bır elestırı yığını var. Ikı tarafı deneyımleyıp yorum yapan var mı? Neredeyse hayır:D babama yakın zamanda S23 aldırdım F/P gordugum ıcın ve hanı kamera anlamında kıyaslanması bıle komık, ozellıkle vıdeo performansında fark barızlesıyor. Tabii bunun yanında s serisinin ekranı da duz IPhone'lara kıyasla harıka kalıyor vb durumlar. Insanlara yardımcı olmanın otesınde bır iPhone haterlığı ve s serisi fanboyluğu oldugu gorusundeyım. Fazla mı abartıya kacıp yanlış yorumluyorum?

Sen yanlış yorumluyorsun ve abartıya kaçıyorsun. Bana S23'ün videosunun nasıl düz 13'ten kötü kaldığını anlatır mısın? Yapılan testler ve realite sen dışında öyle söylemiyor çünkü. Tamam IPhone'ların video performansları bence de daha iyi emsali rakibine göre ama göz var nizam var iPhone 13 ile S23 rakip bile değil. Sadece video da değil gece çekimleri, telefoto, ana kamera vb. Hepsinde S23 iyi yani kabul edelim. Ve iPhone 13 35K iken S23 26K bantlarında. Kaldı ki Samsung tarafında S22 rakibi iPhone 13'ün. Fiyatlarda bile bu kadar makas var aynı yıl çıkan cihazlar olmamalarına rağmen. Bende Apple'cıyım ama şu gerçeği görmek lazım sadece iPhone 13 değil artık düz model IPhone'lar fiyatlarına göre çok pahalı kalıyorlar ve Apple artık düz modelleri önemsemiyor hem de hiç önemsiyor. Yani Apple zaten 2 telefon çıkarıyor her sene bunlar Pro ve Pro Max. Ve aldığın özellik verdiğin para bakımından Pro serisi daha ucuz aslında. Zaten bugün Samsung Ultra serisi ve iPhone Pro serileri arasında kalanlar keyfine göre seçim yapıyor ama düz modellerde rakibi Samsung hem yerel fiyat yaparken hem de donanımı çağımıza uygun yapıyor. Bu yüzden de övülüyor bence övülmeli de.

Hâlâ 60 Hz ekran sunması bile iPhone almamak için yeterli sebep. Muadili olarak Samsung iyi iş yapıyor ve insanlar da doğal olarak F/P olduğu için onu öneriyor. Bunun nesini garipsiyorsunuz?

Sen yanlış yorumluyorsun ve abartıya kaçıyorsun. Bana S23'ün videosunun nasıl düz 13'ten kötü kaldığını anlatır mısın? Yapılan testler ve realite sen dışında öyle söylemiyor çünkü. Tamam IPhone'ların video performansları bence de daha iyi emsali rakibine göre ama göz var nizam var iPhone 13 ile S23 rakip bile değil.
Internet ortamı ıle reel hayat bır degıl. Ayarlanmıs ortamlarda her cıhazın optımum performansları alınıyor. Bunun reel hayatta her zaman bır karsılıgı yok.
Ve iPhone 13 35K iken S23 26K bantlarında.
Aynı fıkırdeyım konuda belırttıgım gıbı s23 varken 13'un yuzune bakılmaz, benım elestırım daha farklıydı.

Sadece video da değil gece çekimleri, telefoto, ana kamera vb. Hepsinde S23 iyi yani kabul edelim. Ve iPhone 13 35K iken S23 26K bantlarında. Kaldı ki Samsung tarafında S22 rakibi iPhone 13'ün.
S22 ıle ıphone 13'u yan yana gorup sunu dıyemezsınız:)

S24 Ultra 60 iPhone 15 70k. Fıyat farkı mı kaldı eskısı gıbı? S10'dan sonra S23 gıbı ıyı bır cıhaz gelmesı yıllar surdu ve uzerıne pek gelsıtırme sunmadan S24 cıktı. Polıtıka olarak ne farkı kaldı?

S24 ile S24 ultrayı karıştırmışsın S24 256 GB 40k iPhone 15 128 50kdan başlıyor
Hala fiyatı daha ucuz teknik özelliklere göre. Ama geliştirme olarak evet benziyor zaten fiyatı özellikle söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı