IPhone'ların forumda genel olarak gömülmesi

Internet ortamı ıle reel hayat bır degıl. Ayarlanmıs ortamlarda her cıhazın optımum performansları alınıyor. Bunun reel hayatta her zaman bır karsılıgı yok.

Dostum ona bakacak olursan yeri geliyor Ultra serisi de Pro serisi cihazlar da kötü çekiyor. Tabii ki her zaman karşılığı yok.

S22 ıle iPhone 13'un yan yana gorup sunu dıyemezsınız:)

S22 için demedim iyi okuyun 13 ve S23 için dedim.

Telefonlar sadece donanım değil. Epıl'dan birşey aldığınızda sizi zorluyor diğer hizmetlerini veya ürünlerini de almanız için. Bu baya kendi paranla rezil olmaya kadar gidiyor. Ben 2 yıl kadar kullandım ve Androide geri döndüm açıkçası. Sanki Epıl beni değil de ben şirketi memnun etmeye çalışıyormuşum gibi geldi.

Dostum ona bakacak olursan yeri geliyor Ultra serisi de Pro serisi cihazlar da kötü çekiyor. Tabii ki her zaman karşılığı yok.
Ben su cıhaz daha ıyı bu cıhaz daha ıyı muhabbetı yapmıyorum. S serısı daha fp oldugu konusunda hemfıkırız, ıphoneların yuksek fıyatlı oldugu konusunda hemfıkırız, ekran konsuunda s serısının duz modellerden cok daha ıyı oldugu konusunda hemfıkırız vs vs. Konuyu neden yanlsı degerlendırıyor herkes anlamıyorum. Konu ıphoneların ıyı olup olmaması degıl. Nıye bu kadar ıphone pahalı s daha fp muhabbetı donuyor? Konu ıphone'un kotu olmaması. Konu hakkında deneyım sahıbı olmayıp onerıde bulunulması.

Ben su cıhaz daha ıyı bu cıhaz daha ıyı muhabbetı yapmıyorum. S serısı daha fp oldugu konusunda hemfıkırız, ıphoneların yuksek fıyatlı oldugu konusunda hemfıkırız, ekran konsuunda s serısının duz modellerden cok daha ıyı oldugu konusunda hemfıkırız. Konuyu neden yanlsı degerlendırıyor herkes anlamıyorum. Konu ıphoneların ıyı olup olmaması degıl. Nıye bu kadar ıphone pahalı s daha fp muhabbetı donuyor?
Hocam 35K bütçesi olan birine 26ya S23 varken 35Kya iPhone 13 al demek mantıklı mi sizce? Tabii ki s23 diyeceğiz.

Ben su cıhaz daha ıyı bu cıhaz daha ıyı muhabbetı yapmıyorum. S serısı daha F/P oldugu konusunda hemfıkırız, IPhone'ların yuksek fıyatlı oldugu konusunda hemfıkırız, ekran konsuunda s serısının duz modellerden cok daha ıyı oldugu konusunda hemfıkırız vs vs. konuyu neden yanlsı degerlendırıyor herkes anlamıyorum. Konu IPhone'ların ıyı olup olmaması degıl. Nıye bu kadar iPhone pahalı s daha F/P muhabbetı donuyor? Konu IPhone'un kotu olmaması. Konu hakkında deneyım sahıbı olmayıp onerıde bulunulması.

iPhone kötü değil zaten fiyatı yüzünden kötü sayılır pahalı olduğu için bir kitle tarafı dışında sevilmiyor.

Konu IPhone'un kotu olmaması. Konu hakkında deneyım sahıbı olmayıp onerıde bulunulması.

Peki ben daha açık olayım madem öyle. Düz modeller IPhone'lar parasına göre kötü hatta çok kötü cihazlar. Evet duymak istediğin cevap bu mu? Bunun da forumda birçok insan farkında zaten. Neyini deneyimlememizi bekliyorsun peki onu anlamıyorum tam? Çıkıp bazı çocuklar gibi" ama IOS'un 60Hz'i Android'in 120Hz'i gibi akıcı bunu deneyimleyen bilmez " mi diyelim?

Bütün cihazları herkesin kullanma lüksü yok ki. Birçok insan da fanatik değil ayrıca bir sürü inceleme var bu forumda bile. Rakamlar ortada videolar ortada. Neyin tecrübesini yaşayalım da öyle yorum yapalım sen söyle? Mesela iPhone 12 ile neredeyse aynı fiyatta olan S23 alan arkadaşımla fotoğraf çekindiğimde kamerası gerçekten güzel benim kullandığım 14 Pro'ya yakın kamerası var.

Ben S23 kullanmıyorum, birkaç gün bile deneyimlemedim ama görüyorum yani ayan beyan. Şimdi burada soran adama kullanmadık yorum yapmasak daha mı iyi olur diyelim? Öneride bulunacağız ve ben istiyorum ki düz model IPhone'ları almasın kimse. Aldırmamaya da çalışıyoruz zaten bu haterlık değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi burada soran adama kullanmadık yorum yapmasak daha mı iyi olur diyelim? Öneride bulunacağız ve ben istiyorum ki düz model IPhone'ları almasın kimse. Aldırmamaya da çalışıyoruz zaten bu haterlık değil.

Tam olarak evet, s Ultra, Pro Max serisi vs deneyımlemedıgım ıcın hiçbir konularına mesaj yazmadım. Herkes her konuda olmak zorunda degıl:) e ben de duyduklarımla ornegın Pro Max'i yorumlayamaz mıydım? Yaptıgınız şey zaten dogru degıl. İllaki kullanan ınsanlar olacak ve yardım edecek.

Ben S23 daha F/P babama aldırdım dıyorum, ınsanlar bana S23 iPhone 13'ten daha F/P yazıyor, ben s serisinin ekranları duz IPhone'lara kıyasla harıka dıyorum adam bana 60 Hz kullanıyor ama nasıl bunu dersın cekıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı