IPhone'ların şarjları niye çabuk bitiyor?

IPhone'ların şarjının çabuk bitmesi telefon bağımlılığından mı? Harbi bu kadar kalitenin karşısında pilimizi mi alıyor?
Hocam malum Iphone'lar hep böyle. Bu zamana kadar hep Android falan daha iyi olmuştur ama neden millet hala Apple ürünleri alıyor anlamıyorum. O şirketten çıkan çoğu ürün parayı sömürmeye yönelik.

Hocam malum IPhone'lar hep böyle. Bu zamana kadar hep Android falan daha iyi olmuştur ama neden millet hala Apple ürünleri alıyor anlamıyorum. O şirketten çıkan çoğu ürün parayı sömürmeye yönelik.

Apple ürünü almak genel milletimiz için üstünlük belirtisi gibi bir şey galiba. Oysa Android'ler örnek Samsung daha iyi.

IPhone'ların şarjının çabuk bitmesi telefon bağımlılığından mı? Harbi bu kadar kalitenin karşısında pilimizi mi alıyor?

Pilini belli bir standart üstüne çıkartmıyorlar, batarya da satabilmek için. Başka bir sebep aramaya gerek yok.

Hocam malum IPhone'lar hep böyle. Bu zamana kadar hep Android falan daha iyi olmuştur ama neden millet hala Apple ürünleri alıyor anlamıyorum. O şirketten çıkan çoğu ürün parayı sömürmeye yönelik.

Açıkçası 6Sden beri Apple kullanıyorum daha da vazgeçmemi gerektirecek bir durum görmüyorum.

Apple ürünü almak genel milletimiz için üstünlük belirtisi gibi bir şey galiba. Oysa Android'ler örnek Samsung daha iyi.
Kesinlikle katılıyorum. Hani gidin Samsung alın falan demiyorum yeter ki iPhone olmasın. Milletimizin popüler kültür köleliği seviyesi bambaşka.

Hocam malum Iphone'lar hep böyle. Bu zamana kadar hep Android falan daha iyi olmuştur ama neden millet hala Apple ürünleri alıyor anlamıyorum. O şirketten çıkan çoğu ürün parayı sömürmeye yönelik.
Sosyal algı diye düşünüyorum. Apple zenginliktir tarzı. Bide kamerası gerçekten çok kaliteli

İphone modellerinin genelde mAh değer düşük. tabi pil sağlığı kullanılan uygulamalar da şarjınızın hızlı bitmesine neden olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı