iPhone'lerda hala e-SIM var mı?

Hala derken neyi demek istediğinizi anlamadım. eSIM şu anki en yeni teknolojiye sahip hücresel bağlantıya ulaşma mekanizması, iPhone XS/XR ve devamında gelen tüm cihazlarda da bulunuyor zaten. Tek SIM'li modellerde 4 ay fiziksel SIM, 4 ay da eSIM olmak üzere topamda 8 ay civarında kullanabiliyorsunuz cihazı.

Kacak iPhone almayı dusunuyorum, anladıgım kadarıyla bu telefonların cıft ve tek SIM'lılerı var her bir SIM'ın ıse 4 ay suresı var sanırım, pekı ben cıft sımlı alıp 8 ay kullansam gerı kalan 4 ayı e-SIM ıle kullanabılır mıyım? Çünkü bu sene e-SIM kapandı söylentilerı vardı. Bılen varsa yazabılır mı fıyatıyla?

Elbette var hatta Amerika da satılanlarda fiziksel SIM girişi yok 2 adet e SIM var onlarda.

Benim anlamadığım nokta, iPhone 15 için konuşursak, Irak'ta satılanlar fiziki çift sim, Avrupa'da satılanlar bir fiziksel bir e sim. Ama ikisinin de model kodu A3090. Aradaki fark nedir?

Benim anlamadığım nokta, iPhone 15 için konuşursak, Irak'ta satılanlar fiziki çift SIM, Avrupa'da satılanlar bir fiziksel bir e SIM. Ama ikisinin de model kodu A3090. Aradaki fark nedir?

Avrupa'da satılanlar 1 fiziki 1 e-SIM, Amerika'da 2 e-SIM ve en son olarak Çin Hong Kong tarzı Asya ülkelerinde 2 nano SIM (fiziksel SIM) olarak satılır. Aldığınız ürününün model numarasından hangi ülke için üretildiğini görebilirsin. Benimki iPhone 15 Pro A3104 model numarasına sahip ve 2 nano simi mevcut.

Avrupa'da satılanlar 1 fiziki 1 e-SIM, Amerika'da 2 e-SIM ve en son olarak Çin Hong Kong tarzı Asya ülkelerinde 2 nano SIM (fiziksel SIM) olarak satılır. Aldığınız ürününün model numarasından hangi ülke için üretildiğini görebilirsin. Benimki iPhone 15 Pro A3104 model numarasına sahip ve 2 nano simi mevcut.
Irak'ta satılanlar 1 fiziki 1 e SIM değil mi? Genelde çift fiziki sim deniyor onlara, tam emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı