cloex
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel i3-3220 3.30GHz CPU
GT 630M GPU
8GB DDR3 1333MHz RAM
320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD
- Meslek
- Öğrenci
Bıyıklı matematiğin 55 günlük TYT mat kampının 7. gunundeyim. Hem bıyıklı matematiğin GPT soru bankasını hem de matematiğin ilacını kullanarak paralel ilerliyorum da soruları yapamıyorum konuyu dinledikten sonra. Genelde hoca çözünce çok iyi anlıyorum ama kendim yapamıyorum. Temel atma kampıni bitirmiştim biyiklinin. Sizce bu şekilde ilerleyeyim mi yoksa farklı bir yola mi basvurmaliyim? Bir de TYT matematik için önerdiğiniz başka kaynaklar var mı?
Bir de şunu söylemek istiyorum. Hocanin bir konu anlatimini dinliyorum sonra verdiği ödevleri yapıyorum ama 1 test en az 1 saat falan sürüyor çünkü önce çözemediği m soruların çözümlerini dinleyip sonra tekrar kendim çözüyorum. Bu şekilde yapılması doğru mu?
Son olarak geometriden bahsedeyim. Mert hocanın kampindan gidiyorum kaynak olarak da hem geometrinin ilacı hem de mert hoca soru bankasını kullanıyorum. Başka hoca/kaynak önerileriniz olursa değerlendirebilirim fakat mert hocadan memnunum açıkçası. Soru bankası önerilerinizi alabilirim ama.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Bir de şunu söylemek istiyorum. Hocanin bir konu anlatimini dinliyorum sonra verdiği ödevleri yapıyorum ama 1 test en az 1 saat falan sürüyor çünkü önce çözemediği m soruların çözümlerini dinleyip sonra tekrar kendim çözüyorum. Bu şekilde yapılması doğru mu?
Son olarak geometriden bahsedeyim. Mert hocanın kampindan gidiyorum kaynak olarak da hem geometrinin ilacı hem de mert hoca soru bankasını kullanıyorum. Başka hoca/kaynak önerileriniz olursa değerlendirebilirim fakat mert hocadan memnunum açıkçası. Soru bankası önerilerinizi alabilirim ama.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.