iPhone'lerda hala e-SIM var mı?

E SIM in normal SIMden tek farki fiziksel kart takmiyor olmaniz. Aylik ucret falan da odemiyorsunuz ben aktif olarak senelerdir kullanıyorum, operatorunuzun bayiisine gidiyorsunuz size barkod veriyor o barkodla e SIM kurulumunu yapiyorsunuz, 1 kereye mahsus e SIM icin para oduyorsunuz hepsi bu kadar.

E-SIM kapatılmaz hocam zaten yeni bir teknoloji ve Amerika'da normal sim kaldırıldı telefonlarda sadece E-SIM kullanılıyor alacağınız cihazın Amerika versiyonu olmamasına dikkat edin yoksa fiziksel sim ile kullanamazsınız.

Eski teknolojiler eskide kalıyor ve yenileri getiriliyor tabii ne kadar bu duruma bu mantıkla baksam bile burası Türkiye o yüzden çok ısrarcı olmamak gerekiyor.

Çift simkartlı olan modellerde(genelde arap ülkelerinde satılıyor.) eSim özelliği kapalı olarak geliyor. Dediğiniz şeyi yapmanız imkansız.

Ben İphone ile Apple Watch Ultra kullanıyorum. Telefonda fiziki sim kart,
saat üzerinde de e-sim aktif. Bunun için Türkcell her ay bir bedel alıyor.
Güzel tarafı, telefonu unuttuğum zaman, saat üzerinden tüm görüşmelerimi yapabiliyorum.

Çift simkartlı olan modellerde(genelde arap ülkelerinde satılıyor.) eSim özelliği kapalı olarak geliyor. Dediğiniz şeyi yapmanız imkansız.
Ben Kuveyt’ten aldım geçen yılın aralığında. E sim bölümü var çalışıyor mu bilmiyorum, fiziksel sim takılı. iPhone 14

Ben Kuveyt’ten aldım geçen yılın aralığında. E sim bölümü var çalışıyor mu bilmiyorum, fiziksel sim takılı. iPhone 14
Simkart slotunun arkasında ikinci sim yeri var mı?

Çıft SIM biri fiziksel diğeri e-SIM

Toplam 8ay kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…