Yanlış biliyorsunuz. iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 ve iPhone 14 ve başka iPhone telefonlarda da mevcuttur.iPhone 12 serisi ve üstünde var diye biliyorum.
Yanlış biliyorsunuz. iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 ve iPhone 14 ve başka iPhone telefonlarda da mevcuttur.iPhone 12 serisi ve üstünde var diye biliyorum.
Yanlış biliyorsunuz. iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 ve iPhone 14 ve başka iPhone telefonlarda da mevcuttur.
Ben Kuveyt’ten aldım geçen yılın aralığında. E sim bölümü var çalışıyor mu bilmiyorum, fiziksel sim takılı. iPhone 14Çift simkartlı olan modellerde(genelde arap ülkelerinde satılıyor.) eSim özelliği kapalı olarak geliyor. Dediğiniz şeyi yapmanız imkansız.
Simkart slotunun arkasında ikinci sim yeri var mı?Ben Kuveyt’ten aldım geçen yılın aralığında. E sim bölümü var çalışıyor mu bilmiyorum, fiziksel sim takılı. iPhone 14
Kacak iPhone almayı dusunuyorum, anladıgım kadarıyla bu telefonların cıft ve tek SIM'lılerı var her bir SIM'ın ıse 4 ay suresı var sanırım, pekı ben cıft sımlı alıp 8 ay kullansam gerı kalan 4 ayı e-SIM ıle kullanabılır mıyım? Çünkü bu sene e-SIM kapandı söylentilerı vardı. Bılen varsa yazabılır mı fıyatıyla?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.