IPhone'u alanlar hangi sebeple alıyorlar?

ilk iPhone'um olan iPhone 6'yı aldığım gün ya iPhone 6 alacaktım ya da Samsung Galaxy S6 Edge alacaktım. iPhone aldım. İyi ki de almışım. Hiç pişman etmedi. O gün bugündür iPhone 7 ve iPhone 11 kullanmaya devam ediyorum. 65K bir araya getirebilirsem iPhone 15 Pro Mavi Titanyum alacağım.

Alan alır, neden diye sorguya çekmeye gerek yok. iPhone SE 2 kullanıyorum, iOS kolaylığı var. Bundan önce ise iPhone X kullanıyordum. Siri bile yeterli sebep, çoğu şeyi benim yerime hallediyor. Ek olarak Samsung kullanıyorum ne zaman ona geçsem hantallaşıyor gibi hissederim.

Hiç ios kullanmadım ama özellikleri falan filan çoğunluk biliyorum. Güzel bir telefon ama bu son çıkanlar kazık gibi olduğunu düşünüyorum. Yav adam 14 alıyor kredisi daha bitmemiş 15 çıkıyor baştan kredi çekiyor 15 için. Sözüm parası olanlar için değil

Evet doğu fakat android son çıkan telefonlşar çok farklı diyorlar örneğin s23u

Ne bu 120 Hertz sevdası kardeşim?

Kimse sizi o telefonu almanız için zorlamıyor.

"Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış."

Bunların yanında benim de eklemek istediğim bir şeyler var. İstemiyorsanız almayabilirsiniz.

O zaman alın ve keyfinize bakın, ayrıca daha anlamını bile bilmediğiniz kelimeleri bu kadar sık kullanmanızı tavsiye etmem. Bu söyleyeceğimi bütün sizin kafanızda olan insanlara söylüyorum. Apple neden bu kadar bir yerlerinize batıyor anlamış değilim. Ayrıca eğer fiyatı yüzünden bir yerlerinize bu kadar fazla batıyorsa onu Apple'a değil, yukarıdakilere sorun.

S23 ultranın kamerası daha iyi.

Iphonun kamerada yapay zekası iyi.

S23'ün kamerası daha mı iyi?
Ayrıca IPhone'lar da kıçı kırık Android telefonlar da olduğu gibi yapay zeka falan yok. İlk öncelikle iPhone yazmasını öğrenin.

Son düzenleyen: Moderatör:

2023 yılındayız 2017 de falan değiliz, 240 herz gerekirken daha 120'yi zor gördü IPhone'lar. Samsung'un s serisi IPhone'dan net daha iyi. Ne anlıyorsunuz şu elmadan be kardeşim. Hava mı istiyorsun? Git RTX bilgisayar al o paraya veya git S23 Ultra al.

Apple neden bu kadar bir yerlerinize batıyor anlamış değilim. Ayrıca eğer fiyatı yüzünden bir yerlerinize bu kadar fazla batıyorsa onu Apple'a değil, yukarıdakilere sorun.

IPhone'lar da kıçı kırık Android telefonlar da olduğu gibi yapay zeka falan yok. İlk öncelikle iPhone yazmasını öğrenin.

Kıçı kırık he, kullandığınız Max telefon A70 falan ise normal tabii al bakalım bir S23 Ultra. Elma mı armut mu görürsün o zaman. Daha always on display yeni geldi adam yapay zeka yok diyor övünüyor. Apple alan (Türkiye de) ya enayidir ya da fanboydur zevk için alanlara laf yok.

Apple neden bu kadar bir yerlerinize batıyor anlamış değilim.

Apple kimmiş bana batacak, baz modele 60Hz koyan marka mi güldürme beni.

Son düzenleme:
Olay bence ne para ne de statü meselesi arkadaşlar. Türkiye'de yıllardır bu tartışma yapılıyor yok sen fakirsin Android kullanıyorsun, yok sen aptalsın iPhone kullanıyorsun. Ciddi ciddi bir cihaz için kavga ediyoruz lan. Firmalar bile sizin kadar savunmuyorlar kendilerini. O kadar gereksiz bir muhabbet ki bu sen neden iPhone alıyorsun ya da neden Android alıyorsun muhabbeti. Sanane banane arkadaşlar isteyen istediğini alabilir ve sırf sizinle aynı şeyi savunmuyor diye aptal olmuyor karşı taraf. Bir cihaz için kavga etmeye değmez hiç bunu her yerde söylüyorum.

Bu olay kullanıcı alışkanlığı meselesidir, zevk ve renk meselesidir. Kimse kimseyi bir cihaz almak için zorlamıyor ki? Beğenmiyorsan almazsın, daha yorum yapmazsın ve köşene çekilirsin. Nedir bu tartışma yani anlamıyorum? Elinize ne geçiyor sabahtan akşama kadar bu muhabbetleri yapınca? Burada iPhone çöp, Android çöp muhabbeti yapacağınıza gidin birazcık kendinize yararlı işler yapın derim. Evet eleştirilecek birçok konu var ama gidip alanlara da enayi diyemezsiniz. İki taraf içinde geçerli bu. Milletin parasının kahyası değilsiniz. Ney hoşunuza gidiyorsa onu alırsınız kullanırsınız mutlu olursunuz. Bu kadar basit.

İsteyen istediğini alsın zaten ona lafimiz yok bizim burada tartıştığımız şey o değil, Türkiye'deki bu fahiş vergiler yüzünden yurt dışında 23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max'in fiyatı neredeyse aynı ama bizim ülkemizde arasında dağlar kadar fark var. Mesela adam iPhone 13 almak istiyor. Burada onun yerine kat kat daha performanslı bir telefon olan S23 almak daha mantıklı. Yoksa kimse kimsenin zevkine karışıyor değil yani.

Dostum neden bunu kimse itiraf etmek istemiyor anlamiyorum. iPhone alan kitlenin %80'i gorunus ve statu icin aliyor. Ozel bir universitede okuyorum cogu kisinin teknolojiyle ilgi ve alakasi bile yok. Durumu olmayanlar da gidip iphone x iphone 11 falan aliyorlar.. Bunlari hem apple hem android kullanıcısı olarak yaziyorum. Daha 15 pro almadim 15k ustu nakit kabul etmiyorlar + isinma vardi diye. 17.3 ile cozmusler. Icimi rahatlatti yakin zamanda almayi dusunuyorum bakalim.
Mevzu bu kadar basit. Yani samsung apple'i tamamen ezecek bir telefon yapmadigi surece 30 hertz bile olsa o iphoneler satacak.
Tabi mac ve macbook'lara hala dokunmayi dusunmuyorum cop geliyorlar bana orasi ayri.

Son düzenleme:

Bu telefonları alanlar genel olarak oyun için almıyor. O yüzden böyle bir karşılaştırma yapmak saçma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…