iPhone'u şarjda unutmak zarar verir mi?

Radyasyon yayıyor ya da yangın, patlama ihtimali olabiliyor.

Günüzmüzdeki telefonlarda patlama ya da yanma ihtimali çok düşük. Eğer Reeder gibi çok ucuz ve kalitesiz telefonlar kullanırsanız anca yaşarsınız bu durumu. Zaten dediğim gibi, şarjı 100 olduğunda akımı keser. Bu yüzden bir sıkıntı yaratmaz.

Günüzmüzdeki telefonlarda patlama ya da yanma ihtimali çok düşük. Eğer Reeder gibi çok ucuz ve kalitesiz telefonlar kullanırsanız anca yaşarsınız bu durumu. Zaten dediğim gibi, şarjı 100 olduğunda akımı keser. Bu yüzden bir sıkıntı yaratmaz.
Samsung A15 kullanıyorum sorun olur mu?

Samsung A15 kullanıyorum sorun olur mu?

Olmaz hocam, zaten ben en son telefon patlama haberlerini 2020-2021'de gördüm oda telefoncunun telefon tamiri esnasında olan durumdan kaynaklı oluyordu genelde. Telefonun şarjı 100 olunca akım kesilir. Şarjı 99'a falan düşerse o zaman yeniden şarj eder 100 olana kadar ancak bu süre çok kısadır. Telefonu gece yatarken masada bırakıp da uyuyabilirsiniz yanınızda olsa da uyuyabilirsiniz çok sıkıntı yaratmaz. Zaten Wi-Fi, Bluetooth bunların hepsi aynı dalgayı yayıyor ve gün içinde hepsine maruz kalıyoruz. O yüzden ekranı kapalı durumdaki telefon yanınızda dursa da yayacağı radyasyon çok azdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı