''iPhone'un güncellenmesini veya geri yüklenmesini gerektiren sorun var'' hatası

326001

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
5.839
Makaleler
4
Çözümler
101
1611772909795.png

Kardeşim ile kendi telefonuma DFU mod uygulamak istedim. Kardeşimde böyle bir şey çıktı. Bu iyi bir şey mi? Sorun var ve geri yükleyince düzelecek mi demek?
@Metafractal @Tim @Oğuzhan T @Setsuna Yuki
Ben bir sorun var diyordum :D Acaba geri yükle dersem sorun çözülür mü? Çözüldüğünü gene DFU moda girerek mi anlarım?
 
Tamamdır sıkıntı olmaz. Güncelleme bittikten sonra tekrar dfu moduna alıp taktığında güncellemeyi yükleyecektir. Kendisi açılması normal cihaz en fazla 20 dakika falan dfu modunda kalıyor.
Tamam ama 2-3 saat daha DFU moduna geçiremem bu sıkıntı olur mu?
1611775588389.png

İndirme vs. gitti. Telefonu bağlayınca geri mi gelecek? Elimle iptal ettim inmesini.
 
Sıkıntı olmaz ama kaldığı yerden devam etmez indirme işlemi 5GB'lık dosyayı telefonu bağladıktan sonra en baştan tekrar indirmen gerekecek.
İndirme işlemeni kendin bitmeden iptal ettiysen dediğim gibi en baştan indirmen lazım eğer indirme işlemi bittiyse ve sadece telefonu çektiğin için yüklenmediyse o inen dosya iTunes içerisinde kayıtlı kalır tekrar telefonu bağladığında indirmene gerek kalmaz direkt güncellemeyi yükleyebilirsin.
 
Şu an telefondan baktım güncellememe. Ben en son sürümde değilmişim zaten. Ne yapayım? Recovery ile mi güncelleyeyim? Telefondan mı?
 
En sağlıklısı cihazı yedekledikten sonra iTunes üzerinden temiz kurulumla güncellemek böyle yaparak temiz kurulum olduğu için diğer kullanıcıların karşılaştığı sorunlarla karşılaşmazsın.
 
Nasıl yedeklemem lazım? Baz alabileceğim bir video var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hatta nasıl bir yöntem izlediğimi yazıyım sana uzunca. Ben bu yöntemi Apple'da çalışan bir arkadaşım tarafından almıştım. Şöyle; öncelikle güncelleme geldiğinde güncellemeyi normal bir şekilde telefonun ayarlar kısmından güncelliyorum. Ardından telefonu ayarlar kısmından sıfırlıyorum. Hiç yedekleme almıyorum veya eski yedekleri sıfırladıktan sonra yüklemiyorum yani komple temiz kurulum yapıyorum. Gerekli dosyalarımı videolar fotoğraflar falan hep PC'ye atarım orada durur. Sonrasında telefonu dfu moduna alıp temiz kurulum yapıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı