iPod Shuffle Şarj Etmek

Müziklerin orijinal olmasına gerek yok VoiceOver'ı kullanmak için. Şarkının tag'leri düzgün değildir ya da boştur. Mp3Tag programı ile sanatçı ismi ve başlık eklersen ya da iTunes'da parçaya sağ tuş tıklayıp "Bilgi Ver" dersen ve parça bilgilerini girersen VoiceOver çalışır büyük ihtimalle. Hayırlı olsun bu arada.

Müziklerin orijinal olmasına gerek yok VoiceOver'ı kullanmak için. Şarkının tag'leri düzgün değildir ya da boştur. Mp3Tag programı ile sanatçı ismi ve başlık eklersen ya da iTunes'da parçaya sağ tuş tıklayıp "Bilgi Ver" dersen ve parça bilgilerini girersen VoiceOver çalışır büyük ihtimalle. Hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim. Bir sorum daha var sizlere. Geçen Pazar gecesi şarj doluydu. Ve o günden bu güne kadar toplamda 3 saat falan müzik dinlemişimdir. Ve şarj şuan %75'de. Sizce iyi mi yoksa çabuk mu azaldı.

Gayet iyi. Benim tecrübelerime göre tam şarj ile 10-14 saat kadar gidiyor. Şu an kullanmıyorum iPod'umu ama kullanırken günde 2-3 saat müzik dinliyordum, 3-4 günde bir de şarj ediyordum. Açık unutmadığım zamanlar hariç hiç yarıda şarj bitmesi sorunuyla karşılaşmadım.

Gayet iyi. Benim tecrübelerime göre tam şarj ile 10-14 saat kadar gidiyor. Şu an kullanmıyorum iPod'umu ama kullanırken günde 2-3 saat müzik dinliyordum, 3-4 günde bir de şarj ediyordum. Açık unutmadığım zamanlar hariç hiç yarıda şarj bitmesi sorunuyla karşılaşmadım.
İlkten bana çabuk azalıyor gibi geldi ama sonradan düşününce normal gibi geldi. 3 saat müzik dinleme ile %25 azaldığına göre 12 saat müzik dinleyebilirim... Bir sorum daha var size , bende Samsung tabletin USB girişli şarj adaptörü var. iPod'u ona takıp adaptörü de prize takarak şarj etsem bir sorun çıkar mı sizce ? Ve gece şarja takıp gece boyunca şarjda dursa bir sorun olur mu ?

Sanmıyorum sorun çıkacağını ama çok sen garanti olsun diyorsan Shuffle'ın ve Samsung'un USB voltaj değerlerini karşılaştırabilirsin. Ben sahte iPhone şarj aparatına bağlayıp şarj ediyordum, hiç sorun çıkmadı. Gece boyu bırakmana gerek yok, 2-3 saatte tamamen şarj olan bir cihaz ama bıraksan da bir arıza çıkacağını sanmıyorum. Çok uzun vadede batarya ömrüne olumsuz yansıyabilir ama fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Yine de bu elektrik/batarya konularında çok bilgili değilim, tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum bunları.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı