ichweissesnicht
Hectopat
Şarjı dolduktan sonra denedim. Müzikler orjinal olmamasına rağmen şarkının adını söylüyor.Evet, orjinal müzikler eklemen lazım. İtunes üzerinden alabilirsin.
Şarjı dolduktan sonra denedim. Müzikler orjinal olmamasına rağmen şarkının adını söylüyor.Evet, orjinal müzikler eklemen lazım. İtunes üzerinden alabilirsin.
Teşekkür ederim. Bir sorum daha var sizlere. Geçen Pazar gecesi şarj doluydu. Ve o günden bu güne kadar toplamda 3 saat falan müzik dinlemişimdir. Ve şarj şuan %75'de. Sizce iyi mi yoksa çabuk mu azaldı.Müziklerin orijinal olmasına gerek yok VoiceOver'ı kullanmak için. Şarkının tag'leri düzgün değildir ya da boştur. Mp3Tag programı ile sanatçı ismi ve başlık eklersen ya da iTunes'da parçaya sağ tuş tıklayıp "Bilgi Ver" dersen ve parça bilgilerini girersen VoiceOver çalışır büyük ihtimalle. Hayırlı olsun bu arada.
Orjinal olmasada olur iyi taglenmiş olsun yeterBen bir kez basıyorum bir şey demiyor. Müzikler orjinal değil o yüzden mi acaba ? Pil durumunu söylüyor ama...
İlkten bana çabuk azalıyor gibi geldi ama sonradan düşününce normal gibi geldi. 3 saat müzik dinleme ile %25 azaldığına göre 12 saat müzik dinleyebilirim... Bir sorum daha var size , bende Samsung tabletin USB girişli şarj adaptörü var. iPod'u ona takıp adaptörü de prize takarak şarj etsem bir sorun çıkar mı sizce ? Ve gece şarja takıp gece boyunca şarjda dursa bir sorun olur mu ?Gayet iyi. Benim tecrübelerime göre tam şarj ile 10-14 saat kadar gidiyor. Şu an kullanmıyorum iPod'umu ama kullanırken günde 2-3 saat müzik dinliyordum, 3-4 günde bir de şarj ediyordum. Açık unutmadığım zamanlar hariç hiç yarıda şarj bitmesi sorunuyla karşılaşmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.