iPod Touch 5 Hakkında

#Fatalt1y

Hectopat
Daha fazla  
iPod Touch 5 sizce nasıldır ? Almaya değer mi ? Aşırı şekilde müzik dinlemek, çok sık olmamakla birlikte oyun oynamak ve son olarak telefonumdan interneti paylaşıp iPod Touch 5'te internete girmek istiyorum. iPod Touch 5 bu isteklerimi ne derece karşılar ?

Dediklerinin hepsini karşılar ama oyun performansı azalacak artık güncellemelerle, donanım yetmezliğiyle. Ama oyunda da işini görür şimdilik daha.

Lumia 1320 alacaktım fakat iPod Touch 5'in performansını görünce baya etkilendim. Mesajlaşma ve konuşmayı iyi yapan bir telefonum var zaten. Bahsettiğim özelliklerini yerinde karşılarsa alacağım.

Bir ipod touch 5 kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim fakat müzik dinleme kalitesi ve kulaklık olarak mükemmel olmasına rağmen genel bir apple sorunu olarak gördüğüm itunes üzerinden müzik yükleme, şarkıcı isimleri, şarkı albümleri gibi şeyleri ayarlamak çileye dönebiliyor. Eğer bu konuda bir sıkıntınız yoksa diyecek pek birşey yok alın ama sizde bu konuda şikayetçi iseniz bir yan uygulamaya ihtiyacınız olabilir 'spotify gibi'. Ben spotify kullanmayı tercih ettim ve şuan Ipod'um dan çok memnunum özellikle de şarj konusunda sağlam bir cihaz. İyi günler.

Müzik kalitesi tartışılmaz zaten, apple ürünlerinin çok kaliteli oluyor. Arama haricinde bütün telefon fonksiyonlarını da kullanırsın. İpod da apple' ın air pod kulaklığı çıkıyor mu bilmiyorum ama çıkmıyorsa ondan da almanı öneririm.

bu gidişle ipod alıp eski telefonumlada wifi paylaşımı yapıp kullanmayı düşünüyorum.Çünkü bu fiyatlarda s3 mini zenfone 4 var biraz daha zorlasam moto g var hiçbiride gözüme çekici gelmedi

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı