IPS 2K 240Hz monitör tavsiyesi

FatiHkıyak

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı
✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar
✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD
✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem
✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu
✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply
✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör
✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa
Meslek
Serbest Meslek
Monitör
MSI
Selamlar arkadaşlar 1 hafta önce LG 27GR83Q-B monitör aldım, ölü pixseli çıktı iade ettim şimdi monitör arıyorum. 2K 240 Hz veya 180Hz arası monitör arıyorum IPS panel. Kafamda beli bir marka yok, bütçem 17000-14000 arasında. Çoğunlukla FPS oyunları oynarım bazen coop tarzı eğlence oyunları.
Ekran kartı ve işlemci şunlar.
Sapphire RX 7900 XTX Nitro+
AMD Ryzen 7 7800X3D.

Son düzenleme:
Ben konu varken halihazırda yeni konu açmak istemedim ama, bana da 2k IPS 240 veya üzeri hz monitör lazım. Ama bana pivot vs herhangi bi özellik lazım değil. Monitör standım var. O yüzden bildiğiniz çok iyi ama pivot vs hareket özelliği yok diye elediğiniz monitör varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Renkler benim için önemli o yüzden diğer panelleri istemiyorum. Şuan kullandığım asus rog swift XG249CM 1080p 270 hz IPS monitör. Baya alıştım buna ama 2k ya geçmek istiyorum. Ekran kartımı güncelleyeceğim bundan sonra. 4070 super veya 4070 ti düşünüyorum. Bu sonraki iş.

Bütçem 12000-15000 arası. Ufak esnemeler olabilir.

Selamlar arkadaşlar 1 hafta önce LG 27GR83Q-B monitör aldım, ölü pixseli çıktı iade ettim şimdi monitör arıyorum. 2K 240 Hz veya 180Hz arası monitör arıyorum IPS panel. Kafamda beli bir marka yok, bütçem 17000-14000 arasında. Çoğunlukla FPS oyunları oynarım bazen coop tarzı eğlence oyunları.
Ekran kartı ve işlemci şunlar.
Sapphire RX 7900 XTX Nitro+
AMD Ryzen 7 7800X3D.

Merhaba CRX'ler dostum Dell alınabilir ama şu an fiyat bakımından kötü sadece fiyat için diyorum söylediniz ASUS model ile MSI aynı özeliklere yakın panel markası modeli de aynı @CRXLER şu an Dell AW2723DF pahalı 2 ay önce 15 bin di.
MSI G274QPXASUS TUF VG27AQML1A

1740498574093.png

Görselde sol da olan MSI G274QPX modeli. TUF VG27AQML1A sağ taraf. Bigilerin tamamı bu forum linkinde Rehber: MSI G274QPX vs ASUS TUF VG27AQML1A

Evet bu modeli aldım dostum ışık sızması yoğun çıktı MSI'ın bu modelinde kronik yok ama bana şansıma gelen 1 ölü pixsel ve yoğun ışık sızması iade ettim şu an :D tabii ki şans işi bunlar sanırım şimdi ASUS deneyeceğim TUF VG27AQML1A olanı farklı öneri varsa onları da alabilirim normalde samsun istiyordum ama kavisli olmasını tercih etmiyorum.

Aktif olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Evet güzeldi denedim ancak şansıma 1 ölü pixsel ve ışık sızması normalden daha fazla üstünde denk geldi iade ettim farklı bir model ya da marka bakacağım ya da aynı modeli tekrar alacağım.

Son düzenleme:
Evet bu modeli aldım dostum ışık sızması yoğun çıktı MSI'ın bu modelinde kronik yok ama bana şansıma gelen 1 ölü pixsel ve yoğun ışık sızması iade ettim şu an :D tabii ki şans işi bunlar sanırım şimdi ASUS deneyeceğim TUF VG27AQML1A olanı farklı öneri varsa onları da alabilirim normalde samsun istiyordum ama kavisli olmasını tercih etmiyorum.
Çevremde kullanan olduğu için öneri yapmıştım. Yorumları da iyiydi herhangi bir sorunu yoktu. Sizin de söylediğiniz gibi biraz şans işi. Umarım iadede sorun yaşamazsınız.

Çevremde kullanan olduğu için öneri yapmıştım. Yorumları da iyiydi herhangi bir sorunu yoktu. Sizin de söylediğiniz gibi biraz şans işi. Umarım iadede sorun yaşamazsınız.

Sorun yaşamadım iade alacaklar şu an ya dengi olan marka model alacağım veya aynı ürünü tekrar ya da biraz bekleyip del veya 4K ya da yönelebilirim ASUS ROG STRIX XG27ucg 27 var şu an 22bin zaten 20 bin civarına çıkarsam 4K yönelcem bu söyledim 4K model 320Hz IPS panel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı