IPS ekran monitör önerisi

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Merhaba,

1 haftadır IPS ekranlı 1 ms monitör arıyorum ancak piyasada nedense MPRT'siz 1 ms monitör yok. 2500-3000 TL bandında monitör aramaktayım. 144-165 Hz fark etmez, mrpt olmayan gerçekten 1 ms veren monitör tavsiyelerinize açığım.

Teşekkürler.

Merhaba,

1 haftadır IPS ekranlı 1 ms monitör arıyorum ancak piyasada nedense MPRT'siz 1 ms monitör yok. 2500-3000 TL bandında monitör aramaktayım. 144-165 Hz fark etmez, mrpt olmayan gerçekten 1 ms veren monitör tavsiyelerinize açığım.

Teşekkürler.

Ne gereklisi hissedemessin bile Hz hissedilir. Ve ayrıca rekabetci oyunlara uygun bir panel türü değil Ips.

IPS paneli oyunlarda deneyimledin mi? Günümüzde her şeyin fiyatı hızlı ve çokça artıyor, bir an once IPS panel almaya bak. IPS kullandıktan sonra farkı anlarsın.
Curved:

IPS paneli oyunlarda deneyimledin mi? Günümüzde her şeyin fiyatı hızlı ve çokça artıyor, bir an once IPS panel almaya bak. IPS kullandıktan sonra farkı anlarsın.
Curved:
Attığınız modellerin hepsi 1 ms mprt diye biliyorum.

Curved:

4K IPS panel sahibiyim kesinlikle çok güzel ama rekabetci oyunlar için değil hikayeli oyunlarda çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı