IPS ekranda ışık sızması

JcMaxwell

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2-3 gün önce oyun oynarken fark ettim. Siyah veya karanlık sahnelerde sarımsı bir renkte belirgin oluyor. Beyaz ve renkli ortamlarda hiç fark etmiyorum. Sadece internette gezinirken siyah temalar kullandığım için gözüme çarpıyor. Sizce bu durum ilerler mi? IPS ekran kullanıyorum ve sanırım IPS glow var çünkü ekranın açısını değiştirdikçe parlaklık değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ekranın altında da ufak 1 tane var normal diye biliyorum.

Ekranın sol üst kısmında sanırım %5-10'luk kısmında var. IPS ekranların hepsinde olması şaşırttı açıkçası o kadar para verdiğim bilgisayarda olmasıda ayrı saçma geldi. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Benim kullandığım telefonda bile var ışık sızması sadece siyah ekranda görünüyor o zaman çok araştırmıştım bütün erkanlarda var O, yok diyen ekrana detaylı bakmamıştırç.

Hocam merhaba, 2-3 tane düzgün fotoğraf alabildim acaba bu normal mi sizce servise yollamalı mıyım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-05-03 at 21.11.11 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-03 at 21.11.11 (1).jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 656
  • WhatsApp Image 2023-05-03 at 21.11.11.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-03 at 21.11.11.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 690
Son düzenleme:
Ekranın sol üst kısmında sanırım %5-10'luk kısmında var. IPS ekranların hepsinde olması şaşırttı açıkçası o kadar para verdiğim bilgisayarda olmasıda ayrı saçma geldi. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Hocam merhaba, 2-3 tane düzgün fotoğraf alabildim acaba bu normal mi sizce servise yollamalı mıyım?
Sağ alttaki normalin bir tık fazlası, sol üst ise çok fazla. servise yollamalısınız,ben bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın,ama servis çözer, ekran sıkışıyor olabilir mi hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı