IPS monitör ne ile silinebilir?

Kimyasal kullanmayın, Mikrofiber gözlük bezi+gözlük spreyi ile silebilirsiniz. Herhangi bir optikçiden temin edebilirsiniz.

Ekrana hiçbir şekilde sıvı teması yapılmamalı, nemli bezle silinmesi daha iyi olur.
Ekranın köşelerine gelmedikçe ve çok bol sıvı kullanılmadıkça hiçbir zararı yoktur monitör çalıştırılmadan önce panel soğuk iken yapılırsa da daha sağlıklıdır. İnternette ki losyonlarda kullanılabilir ben kullanıyorum senelerdir böyle yapıyorum hiçbir sorun yok.

Çok hassas davranmaya gerek yok ekran temizlemek için fısfıslar var bol bol sıkıp mikrofiber bezle temizliyorum. Islak mendilde sorun çıkarmaz aslında, telefon ekranını ıslak mendille siliyorum hiç sıkıntı yaşamadım, monitörde de yaşatmaz herhalde.

Gözlük silme bezi ile temiz su ikilisi iş görür. Suyu monitöre dökmeyin tabi, bezi ıslatıp daire çize çize silebilirsiniz.

Çok hassas davranmaya gerek yok ekran temizlemek için fısfıslar var bol bol sıkıp mikrofiber bezle temizliyorum. Islak mendilde sorun çıkarmaz aslında, telefon ekranını ıslak mendille siliyorum hiç sıkıntı yaşamadım, monitörde de yaşatmaz herhalde.
ben eskiden telefonun ekranını ıslak mendille siliyordum 2 ayda dokunmatik çalışmamaya başladı

Bugün alttaki ürünü alıp monitörlerimi silmek için kullandım ve çok iyi. Şu ana kadar kullandığım arasında en memnun kaldığım bu oldu. İçinden 3 bez çıkıyor birini içme suyuyla komple ıslatın ve bezi olabildiğince sıkın su akması yapmasın. Nemli olmalı bez. Önce kuru bez ile veya çizmeyecek fırça ile (ben fırça kullandım) tozları alın, ıslak bez ile iyice silin ve kuru bezle kurulayın bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı