4600 civarına bulabilirseniz bunu alın hocam. Fiyatı son 3 günde 700-800 TL artmış, stoklar azalmış olabilir.
Pivot monitördeki ayağın asansörlü ve dönebilir şekilde olması.Fast IPS ve pivot IPS arasındaki farkı öğrenebilir miyim? Genel olarak hikayeli oyunlar oynadığım için yüksek Hz o kadar önem vermiyorum aynı markanın bu monitörü daha uygun gibi duruyor farklı bir özelliği var mı? https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,255629393.html
Fast IPS'in farkı ghosting yani ekranın tepki süresinin daha az olmasıdır.
Pazarlama stratejisi anladığım kadarıyla, antin kuntin isim vermişler, bir özelliği yok.Fast IPS
Bu monitör ondan çok daha kaliteli.
Ayrıca birbirleriyle karşılaştırdığımız diğer 24" model monitöre de zam yapmışlar son iki günde;4600 civarına bulabilirseniz bunu alın hocam. Fiyatı son 3 günde 700-800 TL artmış, stoklar azalmış olabilir.
hocam bir arkadaşımda şu monitörü önerdi ben pek anlamıyorum bu özelliklerden tek farkı 0.5ms olmasımı ve bu 0.5mslik fark önemlimi MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA4600 civarına bulabilirseniz bunu alın hocam. Fiyatı son 3 günde 700-800 TL artmış, stoklar azalmış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.