IPS panel 1ms monitör önerisi

urktdbyme

Kilopat
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Biliyorum en iyi ms sürelerine sahip panel türü TN. Fakat bir sürü IPS panele sahip 1ms monitör dolu piyasa. Bir bakıyorum orada burada bu monitör 1 ms diye geçiyor ama değil. Şöyle böyle kafayı yiyeceğim artık. Gerçek 1ms gecikme süresine sahip 144Hz IPS panel 1080P bir monitör istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS paneller en azından şu anda piyasada olanlar 1ms süresine sahip değildir. En düşük gecikme süresine sahip IPS paneller şu anda asus tarafında (fast ıps) LG tarafında ise (nano ıps) olarak kullanılıyor. Asus VG279QM ve VG259QM LG 27GL850 2k modelinde gecikme süreleri 3 - 4 ms sürelerine kadar düşürülmüştür. Eğer ciddi profesyonel olarak fps oyuncusu değilseniz bu IPS paneller sizi gecikme süreleri bakımından kesinlikle üzmez.

Ben 27GL650F-B aldım 1930 TL'ye. Gerçek 1ms değil ama iş görür diye düşündüm. Yabancı kaynaklık inceleme sitelerinde puanı oldukça yüksekti gaming olarak.

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Biliyorum en iyi ms sürelerine sahip panel türü TN. Fakat bir sürü IPS panele sahip 1ms monitör dolu piyasa. Bir bakıyorum orada burada bu monitör 1 ms diye geçiyor ama değil. Şöyle böyle kafayı yiyeceğim artık. Gerçek 1ms gecikme süresine sahip 144Hz IPS panel 1080P bir monitör istiyorum.
Edit:1080p’mi bilmiyorum ama isterseniz alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı