İPS Panel düz ekranlarda gerekli mi?

Anıl Sezgin

Kilopat
Selamlar, yakın bir zaman içerisinde 27'' monitör almayı planlıyorum ancak kavisli bir monitör düşünmüyorum. İPS panel düz ekranlarda gerekli mi? Yazılım mühendisliği öğrencisiyim bu alanda işime yarayacak bir monitör bakıyorum en az 144hz olmalı gözüm eski monitörümden alışık olduğu için nelere dikkat etmeliyim araştırırken? Ayrıca 27'' monitörler için 1920x1080 çözünürlük yetersiz deniliyor bu konuda fikirleriniz nedir?

Selamlar, yakın bir zaman içerisinde 27'' monitör almayı planlıyorum ancak kavisli bir monitör düşünmüyorum. İPS panel düz ekranlarda gerekli mi? Yazılım mühendisliği öğrencisiyim bu alanda işime yarayacak bir monitör bakıyorum en az 144hz olmalı gözüm eski monitörümden alışık olduğu için nelere dikkat etmeliyim araştırırken? Ayrıca 27'' monitörler için 1920x1080 çözünürlük yetersiz deniliyor bu konuda fikirleriniz nedir?
Kod yazacaksın yani yazı yazacaksın basitçe, 27" 1080p bir ekranda yazıları okumak son derece keyifsiz olacaktır, kesinlikle tavisye etmem 27" 1080p almanızı, IPS panelli ekranlara çok uzun süre bakmak göz yorgunluğu ve baş ağrısı yapabiliyor bazı kişilerde, iade hakkınızın olacağı bir yerden alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı