E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #1 Merhaba kısa bir sorum var. IPS panelde ghosting olur mu çünkü elimde TN panel monitör var ve ghosting sorunu yaşıyorum oyun zevkim kalmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ghosting in boyutu böyle. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba kısa bir sorum var. IPS panelde ghosting olur mu çünkü elimde TN panel monitör var ve ghosting sorunu yaşıyorum oyun zevkim kalmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ghosting in boyutu böyle. Şimdiden teşekkürler.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 22 Şubat 2020 #2 Çoğunlukla IPS panellerde oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #3 CillianMurphy dedi: Çoğunlukla IPS panellerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Bundan kurtuluş yok o zaman. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Çoğunlukla IPS panellerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Bundan kurtuluş yok o zaman.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 22 Şubat 2020 #4 Maalesef. Artı 0 Eksi
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 22 Şubat 2020 #5 TAA ayarını kapatıp baktınız mı? Artı 0 Eksi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.435 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 22 Şubat 2020 #6 IPS panellerin en büyük sorunu. Ghosting ve IPS Glow. Sırf bu yüzden VA panel seçtim. Artı 0 Eksi
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #7 Motionless IN White dedi: IPS panellerin en büyük sorunu. Ghosting ve IPS Glow. Sırf bu yüzden VA panel seçtim. Genişletmek için tıkla... VA panelde ghosting olmuyor mu? G8341 dedi: TAA ayarını kapatıp baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarla alakası yok. Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: IPS panellerin en büyük sorunu. Ghosting ve IPS Glow. Sırf bu yüzden VA panel seçtim. Genişletmek için tıkla... VA panelde ghosting olmuyor mu? G8341 dedi: TAA ayarını kapatıp baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarla alakası yok.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.435 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 22 Şubat 2020 #8 Emirizmir dedi: VA panelde ghosting olmuyor mu? Hocam o ayarla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Siyah renklerde bazen olabiliyor. Ancak rahatsız edecek cinsten değil. Artı 0 Eksi
Emirizmir dedi: VA panelde ghosting olmuyor mu? Hocam o ayarla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Siyah renklerde bazen olabiliyor. Ancak rahatsız edecek cinsten değil.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 22 Şubat 2020 #9 TAA da ghosting yapıyor o yüzden sordum. Artı 0 Eksi
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #10 Motionless IN White dedi: Siyah renklerde bazen olabiliyor. Ancak rahatsız edecek cinsten değil. Genişletmek için tıkla... O zaman VA panel tercih edebilirim. Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: Siyah renklerde bazen olabiliyor. Ancak rahatsız edecek cinsten değil. Genişletmek için tıkla... O zaman VA panel tercih edebilirim.