İptal edilen sipariş bugün dağıtıma çıktı

Abicim ben pazar günü olmasaydı desteği de arayacaktım hem destek yok, 1 kere iade et butonuna bastım olmadı, desteğe yazdım git iptal ete bas dediler, sipariş numarasını verdim iptal ettik dediler panelden de öyle gözüktü bir sabah kalktım kargonuz dağıtıma çıktı dedi kargocuya ben al geri götür demeye gerek kalmadan kapıya bırakmış komşuma vermiş al ver demiş bana gelen kargoyu alırkenki koduda sormadan aceleylen gitmiş, şimdi ben suçluyum firma suçsuz peşine düşerlerse veririm düşmezlerse insiyatifime bağlı.
Sebepleri söylüyorsunuz. Firmada veya sistemde yanlışlıklar olmuş olabilir ve siz ile alakalı da olmayabilir, önemli değil. Örnek olarak: satın aldığınız monitör size gönderilmediğinde nasıl arayıp soracaksanız şimdi de öyle yapmalısınız. O zaman kargo farklı yere giderken arayıp, teslim edildiğinde aramayı bırakır mıydınız? İnsiyatiflerine kalsın gönderirlerse alırım der miydiniz?

Sebepleri söylüyorsunuz. Firmada veya sistemde yanlışlıklar olmuş olabilir ve siz ile alakalı da olmayabilir, önemli değil. Örnek olarak: satın aldığınız monitör size gönderilmediğinde nasıl arayıp soracaksanız şimdi de öyle yapmalısınız. O zaman kargo farklı yere giderken arayıp, teslim edildiğinde aramayı bırakır mıydınız? İnsiyatiflerine kalsın gönderirlerse alırım der miydiniz?
Evet efendim önemli benle alakası da var ya da yok hepsini mi boş vereceğiz efendim başka yere kargo gittiği zaman ararım takip ederim, çünkü o kargoyu istediğimden şimdi istemediğim kargo geldi firma aramıyor da neden ben arıyorum ararlarsa paralarını yollarım aramazlarsa bir dahaki ay arar maaşımdan veririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı