Çözüldü İptal sonrası Discord Nitro ücreti geri iade mi edilecek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yavuz5434

Hectopat
Daha fazla  
1750431586617.png

Normalde para kesmişti, sonra üyeliğimi iptal ettim şu an böyle gözüküyor. Şimdi bu gözüken yazı 4 Temmuz'da nitrom sona mı eriyor yoksa param iade mi edilecek? (Nitro'yu arkadaşım 2 hafta deneme olarak atmıstı)

Ama hocam bana 2 haftalık deneme sürümü dedi 0 TL dedi satın aldığımda 4 Temmuz gününden sonra para keseceğini söyledi otomatik olarak bende iptal ettim sonra da bana 4 Temmuz günü sadece sona erecek diyor 4 Temmuz günü bana paramı gerimi veriyor.

Tekrar abone mi olmam lazım.

Hocam hiçbir şekilde geri vermeyecek paranı, sistemde bir yanlışlık olmuş ve bu size patlamış. Geçebiliyorsan iletişime geç.

Ama hocam bana 2 haftalık deneme sürümü dedi 0 tl dedi satın aldığımda 4 temmuz gününden sonra para keseceğini söyledi otomatik olarak bende iptal ettim sonrada bana 4 temmuz günü sadece sona ericek diyo 4 temmuz günü bana paramı gerimi veriyo

tekrar abone mi olmam lazım
hocam deneme sürümüyse normalde para çekmemesi gerekir ama eskiden insanlar internette deneme kart bilgileriyle nitro alabiliyordu discordda bunu önlemek amacıyla artık kartında 1 dolar gibi bi ücret barındırman gerekiyordu discord deneme sürümünü aldıktan sonra para çekilip geri iade ediliyordu belki sanada o tarifeden uygulanmıştır

hocam deneme sürümüyse normalde para çekmemesi gerekir ama eskiden insanlar internette deneme kart bilgileriyle nitro alabiliyordu discordda bunu önlemek amacıyla artık kartında 1 dolar gibi bi ücret barındırman gerekiyordu discord deneme sürümünü aldıktan sonra para çekilip geri iade ediliyordu belki sanada o tarifeden uygulanmıştır
Şimdi ben tekrardan abone olimmi olmimmi eğer tekrardan abone ola basarsam

1750432727156.png

1750432755294.png

İptale basarsam turuncu olan

Paramı tekrar geri gelmesi için hangisinde kalması gerekiyo

Hocam yarım saat veya bir saat içinde iadesi yapılmassa geçmiş olsun dahada yapılmaz iadesi sizin tekrardan abone olup olmamanız çok bir işe yaramıyor abone olursanız 4 temmuzda tekrardan fiyatı ödeyip devam edebiliyorsunuz nitroya eğer abone olmassanız 4 temmuzda nitronuz sona eriyor ve bir fiyat ödemiyorsunuz

eğer iadesi yapılmassa discordla iletişime geçebiliyorsanız iletişime geçmenizi öneririm

Maksimum 10 dakika.

Tamam hocam, ödeme işleminden 20 dakika sonra iade edildi param, teşekkürler.
rica ederim hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı