IPTV güvenilirliği nasıl anlaşılır?

mrtgnd011

Hectopat
Ben bir IPTV almaya karar verdim. Aldığım firmadan test yayınlarını aldım hiçbir sorun çıkartmadı. Sonrasında araştırma yaptığım zaman bana yayınların yoğun izlendiği bir zaman test almamı söylediler. Ben de yayınların yoğun olduğu bir zaman test aldım yine sorun çıkartmadı. Sonrasında ben de almaya karar verdim. İlk önce aklımda 1 aylık paket vardı, 1 ay deneyip eğer beğenirsem 12 ay alacaktım fakat satıcıya "ben 1 aylık paket alacağım" yazdığımda satıcı bana "1 aylık paketlerden zarar ediyoruz, en az 3 aylık paket satıyoruz" dedi. Ben de yayın kalitesini, fiyatını vs. beğendim. Ama hala güvenemiyorum. Ben bu firmanın güvenilirliğini nasıl kanıtlayabilirim? Güvence olarak ne tür şeyler isteyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenemezsiniz, bir güvence veremez. Forumda buna destek var mı bilmiyorum fakat kanunen suç. Sadece yayınlamak değil izlemek de suç.
Türk Ceza Kanunu Madde 163 karşılıksız yararlanma başlığı altında düzenlenmiş.
Telefon hatları ile frekanslarından veya elektromanyetik dalgalarla yapılan şifreli veya şifresiz yayınlardan sahibinin veya zilyedinin rızası olmadan yararlanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

IPTV almak da satmak da suçtur. O nedenle IPTV ile ilgili hiçbirşeye güvenemezsiniz. Ya alırsınız, riski kabul edip ya da almazsınız, bu kadar.

Güvenemezsiniz, bir güvence veremez. Forumda buna destek var mı bilmiyorum fakat kanunen suç. Sadece yayınlamak değil izlemek de suç.
Türk Ceza Kanunu Madde 163 karşılıksız yararlanma başlığı altında düzenlenmiş.
Telefon hatları ile frekanslarından veya elektromanyetik dalgalarla yapılan şifreli veya şifresiz yayınlardan sahibinin veya zilyedinin rızası olmadan yararlanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Cezasının bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum,teşekkür ederim,almayacağım.
Konu Kilitlenebilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı