BilgeSar
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Benim için çok önemli bir durum var, cevapsız bırakmayın. Konuyu en başından anlatacağım;
Ben bir teknoloji markasının çağrı merkezinde çalışıyorum. Yani arayıp hakaretler saydırdığınız zavallı bir temsilciyim
gittim kendime TP-Link markalı V1800v model modem aldım. Girdiğim her site ve her sayfa açılıyor. ancak benim çağrı alırken müşteri bilgilerini gireceğim, yönlendireceğim ekran açılmıyor. Önce sorunun müşteri bilgisi girdiğim ekran ile alakalı sanıp ortalığı birbirine kattım. Ama sonra kendi telefonumu bağlayıp çağrı aldığımda ekran açılıyor. O zaman anladım ki bu durum modem ile alakalı. İşte o zaman DNS ayarları için TP-Link müşteri hizmetlerini aradım. Bana IPv4 sunucu ayarımı 8.8.8.8//8.8.4.4 yapmamı söyledi ve yaptım. İlk bir saat ekranlarım açıldı ama sonra yine açılmamaya başladı. Daha da araştırdım bu sefer ben 1.1.1.1//8.8.8.8 yaptım. Açıldı ama yarım yamalak açıldı. Örneğin; müşteriye SMS göndereceğim SMS ekranı açılmıyor. Yine telefonu bağladım yine açıldı ama modemi bağlayınca açılmıyor. Her şey açılıyor ama en önemli ekranım açılmıyor. Yardımcı olun! Benim DNS ayarlarını nasıl yapmam lazım ki ekran açılsın. Aşağıya ekran görüntüsünü ekledim. En son işte TP-Link müşteri hizmetleri primary DNS kısmını 192.168.1.1 yapmamı söyledi ama o da işe yaramadı. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Yoksa acımaz işten atarlar. Müşterilerden akşama kadar küfür yemekten değil de borcum var
)
Ek bilgiler:
VLAN kapalı,
IPv6 kapalı,
Operatör Türk Telekom.
Benim için çok önemli bir durum var, cevapsız bırakmayın. Konuyu en başından anlatacağım;
Ben bir teknoloji markasının çağrı merkezinde çalışıyorum. Yani arayıp hakaretler saydırdığınız zavallı bir temsilciyim
Ek bilgiler:
VLAN kapalı,
IPv6 kapalı,
Operatör Türk Telekom.
Son düzenleyen: Moderatör: