Arkadaşlar öncelikle merhaba, size 2 tane sorum olacaktı. Hetzner üzerinden Cloud hosting hizmeti almayı düşünüyorum, oyun içi hesap kasma amacıyla. Fakat aklıma takılan 2 tane soru var.
Öncelikle hetzner firması hakkında herhangi bir bilgim yok, acaba bu firma güvenilir midir ve buradan Cloud hosting hizmeti alınır mı? İkincisi ise sunucu kiralamak istediğim zaman IPv4 ve IPv6 için 2 ayrı fiyat çıkarıyor. Nedir bunların farkı tam olarak acaba? Bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilirse sevinirim, sitenin linkini aşağıya bıraktım.
www.hetzner.com
Öncelikle hetzner firması hakkında herhangi bir bilgim yok, acaba bu firma güvenilir midir ve buradan Cloud hosting hizmeti alınır mı? İkincisi ise sunucu kiralamak istediğim zaman IPv4 ve IPv6 için 2 ayrı fiyat çıkarıyor. Nedir bunların farkı tam olarak acaba? Bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilirse sevinirim, sitenin linkini aşağıya bıraktım.
Truly thrifty cloud hosting
Cloud servers starting at € 3.49. A little money gets you lots of cloud. Our flexible billing model and clever interface make it easy to use our cloud servers for all your IT needs.
Son düzenleyen: Moderatör: