IPv6 ile internete girilmiyor

Hocam ZyXEL'i arıyorum IPv6 desteği yok modemde diyor ama modem özelliklerinde IPv6 destekliyor diyor bunlar bizimle dalgamı geçiyor.
Hocam şaçmaymış gerçekten. Bence adamlar başından savmak için yapıyor olabilir. Bu arada modeminizin yazılımı güncel mi? Eğer değil ise güncel yazılım linkini bırakayım. Belki güncel yazılım ile daha verimli çalışır. Link:

Hocam güncel sanırım Millenicom'da ZyXEL de dolandırıcı.
Evet arkadaşlar ZyXEL'in dolandırıcı olduğunu görüyoruz müşteri hizmetleri yanlış bilgi veriyor.
Yardımcı olan arkadaş IPv6 desteklemediğini söyledi ancak kendi sitelerinde IPv6 desteklediği yazıyor nasıl bir dolandırıcılıksa artık bu.

Son düzenleme:
Hocam TürkNet Kullanmıyor muydunuz? Millenicom ile ilgili durum nedir onu anlayamadım.

Hocam Millenicom'dan modemi almıştık modemi alırken IPv6 desteklendiği söylenmişti ve ZyXEL müşteri temsilcisi Millenicom'a yönlendirdi.

Ve az önce faturayı aştığımı görrdüm mobil veride çok büyük patladı internet yoktu diye mobil veri kullanıyordum aşmışım kotayı 50 TL'lik fatura olmuş 100 lira.
Anladım hocam gerçekten bir şaçmalık durumu var gibi sanki.

Hocam eğer IPv6 bağlantısı alırsam gidip ZyXEL'e dava açacağım.
Anladım hocam gerçekten bir şaçmalık durumu var gibi sanki.

Hocam IPv6 atandı su an IPv6 var bilgisayarda ancak IPv6 var gözükmüyor testlerde.

Son düzenleme:
Bir süre bekleyin hocam aynı durumu yaşamıştım zamanla test sitelerinde de gözükecektir.

Tamam hocam CMD'ye Ipconfig yazınca IPv6 adresleri gözüküyor.
Bir süre bekleyin hocam aynı durumu yaşamıştım zamanla test sitelerinde de gözükecektir.

Yardımların için teşekkür ederim.
Hocam bir şey soracaktım IPv6'ya geçince MTA, Minecraft gibi oyunlar için port açabilir miyim?

Son düzenleme:
Tamam hocam CMD'ye Ipconfig yazınca IPv6 adresleri gözüküyor.

Yardımların için teşekkür ederim.
Hocam bir şey soracaktım IPv6'ya geçince MTA, Minecraft gibi oyunlar için port açabilir miyim?
Rica ederim. Bu arada birkaç mesaj önce paylaştığım test sitelerini de bir kontrol et istersen o sitelerde IPV6 gözüküyor mu diye. Hocam port açılabiliyor evet fakat MTA ve minecraft serverleri IPV4 ile çalıştığından IPV6 kullanamazsınız maalesef. O sebeple port açma işi pek işinize yaramaz hocam.

Hocam IPv6 hâlâ gözükmüyor maalesef hatta böyle gözüküyor.

Hocam peki statik IP hizmeti alsam sabit olduğu için port açabilir miyim?
Hocam bir şey Buldum buyurun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…