EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 15 Şubat 2022 #31 Samet2233 dedi: Tamam hocam CMD'ye Ipconfig yazınca IPv6 adresleri gözüküyor. Yardımların için teşekkür ederim. Hocam bir şey soracaktım IPv6'ya geçince MTA, Minecraft gibi oyunlar için port açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açılır da IPv6 kullanmayanlar gelemez sanırsam.
Samet2233 dedi: Tamam hocam CMD'ye Ipconfig yazınca IPv6 adresleri gözüküyor. Yardımların için teşekkür ederim. Hocam bir şey soracaktım IPv6'ya geçince MTA, Minecraft gibi oyunlar için port açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Açılır da IPv6 kullanmayanlar gelemez sanırsam.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #32 EkmekArasiHDD dedi: Açılır da IPv6 kullanmayanlar gelemez sanırsam. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler statik IP'ye geçiş yaptım sorun yok.
EkmekArasiHDD dedi: Açılır da IPv6 kullanmayanlar gelemez sanırsam. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler statik IP'ye geçiş yaptım sorun yok.