IP'yi bilen biri neler yapabilir?

Gerçekten pizzadan bahsediyorum. Döner, İskender vb. Çok zor değil yani yemeksepetine girip bir yemek siparişi vermek. Ama dediğim gibi. Engelleyin ve geçin. Ne kadar daha konuşmaya devam ederseniz sizi manipüle etmeye devam edecektir. IpLogger atmış sadece. Bana güvenin. Sizinle WhatsApp'dan konuşan biri, numarasını ifşa eden biri. Gerçekten öyle bir şeye kalkışmaz. Olmadı sizde tehdit edebilirsiniz. Bu da bir seçenek tabii.

Zaten sanırsam tam adresini alamıyor.
 
Belli ki arkadaş sabahtan akşama kadar Zula oynayıp youtubede insanlara küfür eden kişilerin DarkComet programı aracılığıyla trollendiği videoları çok fazla izleyip ergenlik döneminde macera arıyor. IP adresinizi bilse bile tam konumunuzu bulması mümkün değil, IP adresiniz yaşadığınız yere yakın bir konumu gösterir ama net konumu vermez. Zaten modeminizi resleyip IPnizi değiştirdiyseniz geriye çocuğu engellemek kalıyor. Sizi inatla rahatsız etmeye devam ederse ailenizle konuşabilirsiniz, TCsi elinizdeyse ailenize bundan bahsedin, şikayetçi olun. Büyük ihtimalle çocuk bundan sonra yalvarıp şikayeti geri çekmenizi isteyecek, şikayeti geri çekersiniz. Bir daha da böyle saçma sapan şeylere bulaşmaz, arkadaşa güzel bir ders olur.
 
DDoS atar, evine pizza gönderir, en yakın servis sağlayıcı konumunu bulur.



Ek olarak hacker olan biri, birine söylemez. Kendini hacker sanıyor arkadaş sanırım. Hacker ne demek biliyor mu acaba?
hocam kendisi beni çok yakın arkadaş olarak görüyormuş demesine göre ve yine demesine göre bir tek ben biliyormuşum
Size bir şey yapamaz sadece yerinizi bulabilir. Pc nini kontrol etmesi için Trojen yemeniz lazım.
teşekkürler hocam trojan tam olarak ne nasıl bulaşır
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı