IQOS ILUMA Prime alınır mı?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 62

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Çok yakın tanıdığım birisinden az kullanılmış IQOS ILUMA İ Prime alacağım. 2500 liraya anlaştık yakın olduğumuz için. Aklıma takılan sorular şunlar;

1. Soru: Yeni nesil cihazlarda durdurma özelliği varmış. Bunda da var mıdır? Geçen sene sıfır almıştı.

2. Soru: Normal sigara kullanmıyorum. Daha önce 2 tane Vozol Puff bitirdim. Sene de 1-2 tane bitiriyorum. Çok içmiyorum. İçerkende asla içime çekmiyorum. IQOS içerkende içime çekmesem bir zararı olur mu?

3. Soru: 2500 lira bu cihaz için iyi mi?

Merhaba. Çok yakın tanıdığım birisinden az kullanılmış IQOS ILUMA İ Prime alacağım. 2500 liraya anlaştık yakın olduğumuz için. Aklıma takılan sorular şunlar;

1. Soru: Yeni nesil cihazlarda durdurma özelliği varmış. Bunda da var mıdır? Geçen sene sıfır almıştı.

2. Soru: Normal sigara kullanmıyorum. Daha önce 2 tane Vozol Puff bitirdim. Sene de 1-2 tane bitiriyorum. Çok içmiyorum. İçerkende asla içime çekmiyorum. IQOS içerkende içime çekmesem bir zararı olur mu?

1. Var, ama modelini bilmiyorum.
2. Evet, ciğerlerin sönebilir.
3. Evet ancak tavsiye etmem.

İster istemez çekiyorsunuz hocam, akciğerlerin içerisindeki bronşçuklar zannetiğinizden daha hassas.
Asla çekemem hocam içime. Ağzıma aldığım gibi bırakıyorum dumanı. Puff içerkende öyle. O yüzden herkesin ağzından çıkan dumana göre daha fazla duman çıkıyor benden puff içerken. İçime çekmediğim için.

Asla çekemem hocam içime. Ağzıma aldığım gibi bırakıyorum dumanı. Puff içerkende öyle. O yüzden herkesin ağzından çıkan dumana göre daha fazla duman çıkıyor benden puff içerken. İçime çekmediğim için.
Kendinizi avutuyorsunuz hocam zararlı bir şeyi zararsız gibi göstermenin manası yok.

İçine çekip çekmemen bi şeyi değiştirmeyecek.Zararı yine dokunacak.2500 çok mantıklı değil,cihazı görmeden konuşamam.
Dilerseniz okuyun,bilgi sahibi olursunuz yeterince.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçine çekip çekmemen bi şeyi değiştirmeyecek.Zararı yine dokunacak.2500 çok mantıklı değil,cihazı görmeden konuşamam da anasını ağlatmışlardır makinenin.
Makinenin sıfırı 5000 civarı. Çok yakın birisi dediğim kişide Abim. Aynı evde yaşıyoruz. Aldı ama gerçekten çok az kullandı. Yanında taşıyordu daha çok. O cihazla 1-2 Terea paketi anca bitirmiştir.

Şahsi sorunuzu şahsi fikriniz ile cevaplıyorsunuz hala. Zararlı hocam.
Tamam ama ciğerlerimin söneceği kadar aşırı kullanmayacağım diyorum. Mesela örnek veriyorum Arkadaş grubumuzda 2-3 günde Puff bitiren çocukla 4-5 ayda Puff bitiren ben arasında fark vardır diye düşünüyorum. Alkolde de durum aynı. Nasıl içileceğini bilmezsen, hızı ve fazla içersen, ayarını kaçırırsan hoş olmaz. Ama 1-2 kadeh içip, oturduğun gibi kalkarsan yine zararı olur ama az olur diye düşünüyorum. Sizin zararlı demenizi anlıyorum ama bu zararın ciğerlerimi söndürecek derecede olduğunu kestiremedim. Bunu sorguluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı