Iqunix EZ63 alınır mı?

Oblivion34

Kilopat
Arkadaşlar Redragon K617 kullanıyorum ama artık basım hissi tatmin ve tuşlarda temassızlık oluyor bir de ufaktan switchlerde yay sesi var rahat duyabiliyorum rahatsızlık veriyor kafam sürekli orada. Daha profesyonel bir klavyeye geçmek istiyorum. İşim gücüm sürekli oyun oynamak PC başında çok fazla vakit geçiriyorum. Almışken iqunix EZ63 mi alsam çok da pahalı acaba önerir misiniz değer mi bilemiyorum. Rapid trigger özelliğini kesinlikle denemek istiyorum. Görüş ve önerileriniz varsa açığım yardımcı olur fikirlerinizi söylerseniz gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler.

Evet alınır peki bir şey soracağım Redragon K530 Pro alınır mı? Almayı düşünüyorum veya farklı marka önerin var mı?

Evet alınır peki bir şey soracağım Redragon K530 Pro alınır mı? Almayı düşünüyorum veya farklı marka önerin var mı?
valla marka güzel marka yalan yok ama fiyatına göre güzel kısmını unutmamak lazım. bariz yay sesi alıyorum ben diğer modeller de oluyor mudur bilmiyorum ama markayı denemekte faydan var bence.

valla marka güzel marka yalan yok ama fiyatına göre güzel kısmını unutmamak lazım. bariz yay sesi alıyorum ben diğer modeller de oluyor mudur bilmiyorum ama markayı denemekte faydan var bence.
Bluetooth'lu olmasıda güzel anti ghosting tarzı farklı özellikleri varmıdır acaba?

Bluetooth'lu olmasıda güzel anti ghosting tarzı farklı özellikleri varmıdır acaba?
Hz durumu bu klavye içinde geçerlimi varsa kaç hz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı