İqunix EZ63 vs Melgeek Made68 Ultra

Bütçe
10000
GT60 Pro'ya güzel bir Flex cut FR4 PLA'te takabilirseniz çok daha iyi olur aluminium platea göre.

Hocam cahilim sen direkt bana link falan atabilir misin şu an kıbrıstayım 1 ay sonra memlekete döneceğim klavyeyi de o zaman alacaktım belki şu an kasayı sipariş ederim gittiğimde GT60 la Gateron switch sipariş ederim.

Hocam cahilim sen direkt bana link falan atabilir misin şu an kıbrıstayım 1 ay sonra memlekete döneceğim klavyeyi de o zaman alacaktım belki şu an kasayı sipariş ederim gittiğimde GT60 la Gateron switch sipariş ederim.

Aslında alüminyum tercihim ağır olması ve kaliteli hissettirmesini seviyorum AliExpress de bulamadım ya yardımcı olursan çok sevinirim.

GT60'ın o zamana kalacağını sanmam, birkaç kasa linki atıyorum.

Rengi sorun değilse en fiyat performans olanı bu, harici de Türkiye'ye sipariş edilemiyor zaten.

GT60'ın o zamana kalacağını sanmam, birkaç kasa linki atıyorum.

Rengi sorun değilse en fiyat performans olanı bu, harici de Türkiye'ye sipariş edilemiyor zaten.

Hocam sağol fort60 stock gelecekmiş diye duydum bir onu bekleyeceğim geldiği gibi GT60 ile ikisini satın alacağım baktım biri geldi biri stock bitti gider made68 Ultra alırım nasip meselesi ya bir stock yenilensin duruma göre buraya tekrar yazarım yardım istemek için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı