AliExpress üzerinden kasalara bakabilirsiniz, kaliteli alüminyum kasalar var. 2 bin civarına gelir Total vergilerle.
Baktığımda bulamadım biraz kurcalayım belki güzel kasalar bulursam GT60 Pro alıp Custom işine girerim.
AliExpress üzerinden kasalara bakabilirsiniz, kaliteli alüminyum kasalar var. 2 bin civarına gelir Total vergilerle.
Baktığımda bulamadım biraz kurcalayım belki güzel kasalar bulursam GT60 Pro alıp Custom işine girerim.
GT60 Pro'ya güzel bir Flex cut FR4 PLA'te takabilirseniz çok daha iyi olur aluminium platea göre.
Hocam cahilim sen direkt bana link falan atabilir misin şu an kıbrıstayım 1 ay sonra memlekete döneceğim klavyeyi de o zaman alacaktım belki şu an kasayı sipariş ederim gittiğimde GT60 la Gateron switch sipariş ederim.
Hocam cahilim sen direkt bana link falan atabilir misin şu an kıbrıstayım 1 ay sonra memlekete döneceğim klavyeyi de o zaman alacaktım belki şu an kasayı sipariş ederim gittiğimde GT60 la Gateron switch sipariş ederim.
GT60'ın o zamana kalacağını sanmam, birkaç kasa linki atıyorum.
![]()
SU60 Wooting 60HE Aluminum Keyboard Shell 60% Keys Layouts Keyboard Case For Madlions Mad 60he GH60 Raven61 Aula Win60 Keyboard - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Rengi sorun değilse en fiyat performans olanı bu, harici de Türkiye'ye sipariş edilemiyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.