iRacing alınır mı?

• Konuyu başlatan MSHD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 646
Son bir sorum olacak benim lisans puanım düşük kimseye çarpmıyorum kurallara uyuyorum adamların 3'ün üstünde benimki 1.5 falan ve yarışları top 5'in altında bitiriyorum bana 0.1 veriyor üstüne utanmazlar.
Temiz yarıştıkça artacaktır merak etmeyin. Yarışlarda pist dışına çıkmamaya, temaslardan kaçınmaya çalışın. Ne kadar az incident point alırsanız o kadar iyidir. Dediğim gibi sabır işi, bir anda yarış kazanmayı vs. beklemeyin.

Epey maliyetli bir servis. İlerlemek, hızlanmak için sabırlı olmanız gerekiyor. Steam veya kendi sitesi üzerinden abonelik alabiliyorsunuz. Kendi sitesi üzerinden abonelik alınca araba ve pist fiyatları Steam'e göre kısmen daha ucuz oluyor. Rookie sınıfında herhangi bir piste veya arabaya para ödemenize gerek yok, D sınıfında da birkaç tane yine ücretsiz araba ve pistler olan seriler var fakat C ve yukarısında yarışabilmek için pist ve araba satın almalısınız. İlla hepsini alacaksınız diye bir şey yok, popüler serilerde (örneğin ımsa iRacing series) bir tane GT3 aracı ve birkaç tane de sevdiğiniz pisti alır yarışırsınız. Şahsen sevmediğim veya bilmediğim pistler denk gelince o haftayı boş geçiriyorum.

Merhaba hocam yazınızdaki bir cümle dikkatimi çekti Steam'de 6 aylık 17 dolar. iRacing sitesinde 3 aylık 18 dolar. Şimdi araç fiyatları nasıl farklı mesela veya pist. Örnek olarak şu araç burada şu fiyat sitesinde şu fiyat diye yazar mısınız ona göre alayım ben de sitesinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı