iRacing alınır mı?

sodexhopat

Hectopat
Daha fazla  
Gerçeğe yakın bir multiplayer yarış oyunu arıyordum. Bu oyunu gördüm tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Simülasyon sisteminiz var ise tercih etmelisiniz. iRacing simülasyon için geliştirilmiş bir yarış oyunudur. Klavye ile kullanmanız yanlış olacaktır.

Gerçeğe yakın bir multiplayer yarış oyunu arıyordum. Bu oyunu gördüm tavsiye eder misiniz?
Eğer bir direksiyonun varsa almanı öneririm, oyun aylık sistemi ile çalışıyor yani her ay para veriyorsun. Bildiğim kadarıyla 12 aylık aldığında baya bir kar ettiriyordu. iRacing kendi klasmanındaki en iyi oyundur, fizikler olsun geri dönüşler olsun. Ama dediğim gibi bir direksiyona ihtiyacın var ve bu 300-400 TL'lik direksiyonlardan değil. En kötü Logitech DFGT'ye ihtiyacın var. G25, G27, G29 varsa çok daha iyi geri bildirimler alabilirsin.

Pek çok formula 1 yarışçı (örn: Max Verstappen, Sebastian Vettel) iRacing dışında bir simulator kullanmıyor. Tabii gerçek yarış hissi yaşamak istiyorsan yaklaşık 1400 dolara playseatin simülasyon koltukları var tavsiye ederim 😀😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı