IRacing'e nasıl başlanılır?

IRacing'e başlamak istiyorum, yeterli setupım var, en ucuz üyelik + oyun fiyatı bana ne kadara mal olur?

Öncelikle, oyun oldukça pahalı bir oyun. Bunu göz önünde bulundur. Daha geçen gün F4 aracı ve Nürburgring pistini satın aldım, ikisi toplamda 30 dolar tuttu. Yani bir sistem var: Ne kadar uzun süre üye olursanız, araçların ücretleri o kadar düşüyor.
Ayrıca, ilk başlarda biraz sıkılabilirsin çünkü rookie (çaylak) liginde oluyorsun. Ama zamanla oyun daha zevkli bir hale geliyor.
Sormak istediğin bir soru varsa sorabilirsin. Ha bu arada, araçları deneme imkânın yok. Tek deneme yolu, oyunun bakıma girmesi. Şu an oyun bakımda ve yaklaşık 3 saat sonra araç deneme özelliği kalkacak. Bir de oyunu Steam üzerinden indirme.

Şimdi iRacing biraz pahalı ve maliyetli bir oyun sadece abonelik parası ile iş bitmiyor yarışmak istediğin her araç 11.95 dolar pistler ise 14.95 dolar. Tabii ki ücretsiz pist ve araçlarda var fakat bir yere kadar sonrasında farklı şeyler isteyeceksiniz. En ucuz abonelik Steam'de ilk satın almaya galiba 5 dolar civarı 1 aylık üyelik. İndirim dönemlerinde çok çok daha ucuza üyelik alabiliyorsunuz tavsiyem yıllık abonelik almak olur eğer oyunu beğenirseniz 1 senede fazlasıyla oynarsınız ve birkaç parça araç ve pist aldıktan sonra daima oyunu oynamak isteyeceksinizdir 🤩

Şimdi iRacing biraz pahalı ve maliyetli bir oyun sadece abonelik parası ile iş bitmiyor yarışmak istediğin her araç 11.95 dolar pistler ise 14.95 dolar. Tabii ki ücretsiz pist ve araçlarda var fakat bir yere kadar sonrasında farklı şeyler isteyeceksiniz. En ucuz abonelik Steam'de ilk satın almaya galiba 5 dolar civarı 1 aylık üyelik. İndirim dönemlerinde çok çok daha ucuza üyelik alabiliyorsunuz tavsiyem yıllık abonelik almak olur eğer oyunu beğenirseniz 1 senede fazlasıyla oynarsınız ve birkaç parça araç ve pist aldıktan sonra daima oyunu oynamak isteyeceksinizdir 🤩
oyunda bedava pist ve araba var yani?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı